ŠVAJCARCI PRETE ZVEZDI: "U Beogradu smo im POKLONILI BOD"!

Autor:

Sport

27.11.2023

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samouvereni su fudbaleri Jang bojsa

ŠVAJCARCI PRETE ZVEZDI: "U Beogradu smo im POKLONILI BOD"!

Foto: instagram.com

...

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak od 21 čas gostuju ekipi Jang bojsa u Bernu u petom kolu G grupe Lige šampiona. Ovaj meč će vrlo verovatno biti presudan kada je u pitanju "prezimljavanje" u Evropi, s obzirom da se crveno-beli sastaju sa direktnim rivalom u borbi za treće mesto.

Republika

Foto: Starsport

Detalji sa meča Zvezda-Jang Bojs iz Beograda

 

Švajcarci ulaze oslabljeni u ovaj meč, naime Rafael Viki neće moći da računa na petoricu igrača u meču sa šampionom Srbije. Svakako najbitniji je izostanak napadača Sedrika Itena, koji je Zvezdi pravio velike probleme u meču u Beogradu. Osim njega, neće biti ni Kastrota Imerija, Malika Demea, Lukaša Lakomija, dok će Sandro Lauper propustiti meč zbog crvenog kartona, koji je dobio u susretu sa Mančester sitijem.

Uprkos svim problemima njihov štoper Loris Benito smatra da su "mladi momci" kvalitetniji tim i da su to dokazali čak i u Beogradu, gde je bilo nerešeno 2:2.

- Tada nismo bili dovoljno fokusirani na igru u prvih pola sata. Posle smo se odlično snašli, zasluženo poveli, ali smo ipak poklonili bod, iako nije bilo nezasluženo. Moramo da budemo budni od početka meča - rekao je Benito.

Levi bek Jang bojsa Levin Blum najavljuje punu koncentraciju svoje ekipe.

- Znamo šta je ulog i daćemo mu punu pažnju. Igra protiv Ciriha neće imati uticaj na nas, naprotiv, još više će nas pokrenuti- rekao je Blum.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading