BAHATO DOZLABOGA! Pogledajte kako je Đilasova uzdanica Đorđe Miketić rešio problem parkiranja! ON JE SVOJ AUTOMOBIL SMESTIO U PEŠAČKU ZONU, ALI NI TO MU NIJE BILO DOSTA! (VIDEO)

Autor:

Svet

27.11.2023

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I ne samo da se parkirao usred pešačke zone, "majstor" je i prekrio zadnju tablicu kovid maskom! A onda je otišao dalje i skinuo prednju registarsku tablicu. Ako ste mislili da je tu kraj Miketićevoj bahatosti, grdno se varate.

BAHATO DOZLABOGA! Pogledajte kako je Đilasova uzdanica Đorđe Miketić rešio problem parkiranja! ON JE SVOJ AUTOMOBIL SMESTIO U PEŠAČKU ZONU, ALI NI TO MU NIJE BILO DOSTA! (VIDEO)

Foto: Printscreen

Đorđe Miketić, kandidat za poslanika koji se nalazi na listi tajkuna Dragana Đilasa, koji je svojevremeno kukao kako Beograđani gube silno vreme tražeći parking, našao je kraći, doduše i mnogo bahat način, kako da reši ovaj problem.

 

 

Naime, on je bez trunke blama odlučio da se parkira usred pešačke zone. 

- Nedeljno Beograđani izgube tri i po sata u prevozu ili tražeći parking - rekao je Miketić na tajkunskoj televiziji i brzo našao rešenje za sebe.

Republika

Foto: Printscreen

Đorđe Miketić, bahato parkiranje

 

I ne samo da se parkirao usred pešačke zone, "majstor" je i prekrio zadnju tablicu kovid maskom! A onda je otišao dalje i skinuo prednju registarsku tablicu. Ako ste mislili da je tu kraj Miketićevoj bahatosti, varate se, jer je Đilasova uzdanica, ostavio i legitimaciju narodnog poslanika, za svaki slučaj. 

Ako ovako mulja za parking, a njegov prvi saradnik u stranci, koji treba da bude gradski menadžer, krao je paketiće od dece u Hali sportova, pa je Aleksandar Šapić morao da ga uhvati za glavu i izbaci napolje.

Šta bi radili kada bi se dočepali neke ozbiljnije vlasti u Beogradu?

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (13)

Loading
Mina

27.11.2023 16:35

Slika govori više od hiljadu reči.

Ena

27.11.2023 17:18

Odavno znamo da su u opoziciji sve sami lopovi i lažovi, a sada vidimo da su bahati i bezobrazni.

Tane

27.11.2023 17:19

Ne shvatate, Miketić je iz kruga dvojke, elita, plava krv, za njega ne važe ista pravila kao za ostale smrtnike.

Mara

27.11.2023 17:56

Đilas je umalo upropastio našu državu i sada bi opet sa ovakvima kao što je Miketić. Ovo je velika sramota stvarno