VELIKI BRAT VAS GLEDA: Insajder iz Stranke slobode i pravde o Đilasu

Autor:

Vesti

25.11.2023

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko ne sme ništa da kaže bez njegovog amina, odobrava čak i objave na društvenim mrežama, kaže izvor Republike.

VELIKI BRAT VAS GLEDA: Insajder iz Stranke slobode i pravde o Đilasu

Foto: Tanjug/T. RADOVANOVIĆ

Dragan Đilas, lider SSP, na sva usta poziva na vladavinu prava i poštovanje pojedinca, ali u četiri zida, u stranci gde je šef, vlada diktaturom, saznaje Republika od izvora iz vrha SSP. Đilas, naime, ne dozvoljava saradnicima da misle svojom glavom i daju izjave ili postavljaju objave ne društvenim mrežama ako on to prethodno ne odobri!

RIBA I PONIŽAVA

- Dragan Đilas kakav se predstavlja u javnosti je u suštoj suprotnosti s onim što on zaista jeste i kako se ophodi prema nama, bilo da je reč o visokopozicioniranim stranačkim prvacima ili zaposlenima u stranci. On apsolutno o svemu odlučuje i ništa ne sme da izađe u javnost da on prethodno ne odobri. Jednostavno, Đilas jednako stranka - kaže izvor našeg portala.

U prilog tome navodi da često saopštenja koja žele da izdaju pojedinci iz odbora prvo moraju kod njega za završnu reč.

- Strogo je zabranjeno da neko sam od sebe napiše neko saopštenje i izda, a da prethodno nije tražio saglasnost i poslao to što želi da objavi na odobrenje. Šta da vam kažem kad pojedini funkcioneri stranke moraju da se konsultuju s njim i šta bi objavili na društvenoj mreži Tviter. To, eto, dotle ide - dodaje.

Lider SSP se za sve pita. A ako neko uradi nešto čime nije zadovoljan, malo je reći da mu sleduje ribanje.

- Đilas je sklon ponižavanju saradnika, ume da viče, vređa, da nekog unizi kao čoveka. Neretko pribegava i ignorisanju saradnika. Kad nečim nije zadovoljan, viče, puca stranka. Nikad nije umeo nekome polako, normalnim tonom, da ukaže na grešku - ističe izvor Republike iz SSP.

Tukao kera, kamere sve snimile

Dejan Bulatović, samostalni poslanik, koji je jedno vreme bio potpredsednik SSP, otkrio je da je Đilas kod njega na imanju pretukao svog kera koga je prethodno udomio. Bulatović je kazao da je Đilas krvnički tukao mučenu životinju, kao i da o ovom zlostavljanju postoji snimak jer je njegovo imanje opasano kamerama. Tada je s Đilasom bila i jedna od njegovih starijih ćerki, koja je pokušavala da urazumi oca, a koju je ceo događaj mnogo potresao.

PODGREVA SUKOBE

Đilas ima poverenje tek u nekoliko najbližih saradnika, ali ni oni nisu pošteđeni ponižavanja.

- Među članstvom postoji rascep, zla krv i takvo stanje se, nekako, neguje. Nekako nije dozvoljeno zbijanje redova među članstvom, to je više grupica koje se međusobno, pa, treba da se kaže javno, ne podnose. I umesto da se taj jaz nekako premosti, da se nesuglasice reše, takvo stanje se održava. Đilasu tako više odgovora. Čak i kad se međusobno ogovaraju pred njim, on samo ćuti, nikad nije probao da smiri situaciju. Svima je bilo čudno kad je pustio jednom prilikom čak i da Mariniku Tepić ogovaraju pred njim - dodaje još.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (20)

Loading
Katarina

25.11.2023 20:15

Narod odavno zna ko je Djilas, zato on i stavlja svoje poltrone u prvi plan

Sanja

25.11.2023 20:18

Ovaj Djilas je pokazao i dokazao ko je i sta je

Misterijanemoguca

25.11.2023 20:23

Đilas je taj koji odlučuje šta će da se kaže na malim ekranima a šta ne.

Misterijanemoguca

25.11.2023 20:25

Đilas svoje podanike da rade za njega sve što on smisli tako da veliki gazda drži sve konce u svojim rukama.