NOVOVAROŠKA I PRIJEPOLJSKA SELA BEZ STRUJE: Ekipe Elektroprivrede na terenu!

Autor:

Vesti

25.11.2023

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipe montera EPS-a pokušavaju da otklone kvarove na mreži u Novovaroškim i Prijepoljskim selima.

NOVOVAROŠKA I PRIJEPOLJSKA SELA  BEZ STRUJE: Ekipe Elektroprivrede na terenu!

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Planinska sela u opštini Nova Varoš trenutno su bez struje , a sneg i dalje intenzivno pada, što prouzrokuje kvarove na elektro mreži. Isto kažu i iz Elektroprivrede Prijepolje, koji su ističu da imaju iste probleme, a da su sve ekipe na terenu i da pokušavaju da okolnim selima obezbede snadbevanje električnom energijom.

- Sve ekipe su na terenu. Deo Prijepoljskih sela, je bez struje. Pokušavamo da otklonimo kvarove, verujemo da će uskoro doći do stabilizacije napajanja električne energije naših potrošača - poručili su iz EPS Prijepolje.

Podsetimo, uprkos naporima putara, kao što smo i izveštavali mokar sneg se zadržava na kolovozu, a takođe lomi stabla, koja padaju na dalekovode i ruše žice na banderama.

Takpđe, ekipe zimske službe od noćas aktivno rade na terenu, kako bi sve najkritičnije deonice bile prohodne.

Na regionalnom putu Nova Varoš - Sjenica, preko Zlatara, izvalio se četinar na kolovoz, pa je saobraćaj bio u prekidu. Na magistralnom putu od Zlatibora prema Novoj Varoši teretnjaci su napravili kolaps, na skoro svakoj krivini po jedan je ostao poprečen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading