AJMO, AJDE, SVI U NAPAD: Oglasile se DELIJE, imaju VAŽNU PORUKU za saborce u Bernu!

Autor: IZVEŠTAČ IZ BERNA: SLOBODAN STOŠIĆ

Sport

27.11.2023

22:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda sutra od 21 sat gostuje Jang Bojsu.

AJMO, AJDE, SVI U NAPAD: Oglasile se DELIJE, imaju VAŽNU PORUKU za saborce u Bernu!

Foto: Republika.rs

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju Jang Bojsu u utorak od 21 čas u odlučujućem meču za evropsko proleće, odnosno treće mesto u G grupi Lige šampiona koje garanuje nokaut-fazu Ligu Evrope.

Pred meč petog kola oglasile su se i "delije" i otkrile gde će biti okupljanje navijača. 

Obaveštavamo sve navijače koji sutra dolaze u Bern, da će skupljanje biti od 17č na "Kornhausplatz-u." Odatle ćemo kasnije ići do stadiona u korteu. AJMO AJDE SVI U NAPAD!!! - stoji u poruci "delija".

Foto: www.profimedia.rs

Kornhausplatz

Zasad je najavljeno dolazak oko 2000 navijača, ali se traži karta više. Pristalice crveno-belih su spremne da plate i 400 evra da bi došli do ovog važnog parčeta papira.

To je razlog zašto je bezbednost u ovom gradu podignuta na maksimum jer, prema navodima tamošnjih medija, dolaze im ozloglašeni navijači.

- Pre četiri godine, kada su se dva tima sastala u kvalifikacijama za Ligu šampiona, došlo je do ozbiljnih nereda pre utakmice. Navijači Crvene zvezde važe za one veoma vrele krvi - piše lokalni Nau.ch.

Direktor bezbednosti Berna Reto Naus tvrdi da se sve preduzima da bi se izbegle nevolje.
- Prisustvo policije za ovaj dan biće veliko. Za taj dan smo se pripremali od žreba - rekao je Naus.

Situaciju dodatno komplikuje i to što se dan ranije u Bernu održava tradicionalni Zibelemarit (Dan luka). Zbog toga vlada dodatni strah među građanima ovog grada.

- Pretpostavljamo da će beogradski navijači doputovati u Bern oko popodneva ili večeri Zibelemarita. Zbog toga će prisustvo policije u tom trenutku biti pojačano. U kontaktu smo s navijačkim grupama, ali trenutno ne znamo tačno kada će doći u Bern - rekao je šef policije u Bernu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading