NIJE DOBRO! Ivanić otkrio koliko je ozbiljna povreda

Autor:

Sport

28.11.2023

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivanić razočaran nakon poraza

NIJE DOBRO! Ivanić otkrio koliko je ozbiljna povreda

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Jang bojsa sa 2:0 u petom kolu Lige šampiona. Crveno-beli su se novi porazom i zvanično oprostili od igranja u Evropi u nastavku sezone.

Osim poraza u Bernu, crveno-bele je pogodila i povreda Mirka Ivanića.

- Teško je pričati sad. Imali smo šansi, ali nismo ih realizovali. Sigurno postoji razlog zbog koga nam se nije dalo da realizujemo nijednu šansu. Žao mi je, nismo ovo očekivali. Očekivali smo mnogo bolji rezultat. Smatram da nismo loše igrali, ali prosto nije nam se dalo. Jako mi je teško. Dokazali smo kvalitet, ali na kraju nije bilo dovoljno - rekao je Ivanić, a zatim je otkrio u kakvom mu je stanju noga.

- Ne znam još ništa, videćemo. Mora da se snimi. 

Izabranike Baraka Bahara očekuje još jedan meč u Ligi šampiona i to protiv Mančester sitija u Beogradu. Ako se pogleda trenutna situacija na tabeli, ovaj duel će biti samo za utiske, jer se crveno-beli nalaze na poslednjem mestu sa svega jednim bodom. 

Srpski tim nakon ovog poraza mora da se okrene Superligi totalno, kako bi bar u tom takmičenju se iskupio za ove poraze. Crveno-beli trenutno zaostaju za Partizanom tri boda.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading