BAHAR ZADOVOLJAN NAKON ELIMINACIJE IZ EVROPE: "Igrali smo DOBRO, stvarali smo šanse"!

Autor:

Sport

28.11.2023

23:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema šta da zameri svojim igračima.

BAHAR ZADOVOLJAN NAKON ELIMINACIJE IZ EVROPE: "Igrali smo DOBRO, stvarali smo šanse"!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde poraženu su na gostovanju protiv Jang bojsa u Bernu rezultatom 2:0 u okviru petog kola G grupe Lige šampiona.

Nastavili su izabranici Baraka Bahara sa napadima, a kada nisu iskoristili svoje šanse, usledila je kazna.

Korner za Jang  bojs u 9. minutu, Ugrinić je centrirao, lopta je stigla do Benita, malo zakačila Nedeljkovića na putu ka mreži, ali dovoljno da spreči Glazera da reaguje.

Nisu se još ni oporavili od šoka fudbaleri Zvezde, a onda još jedan hladan tuš. Ponovo je korner koštao crveno-bele. Igrao se 29. minut, loša reakcija odbrane, lopta je stigla do Bluma kome nije bilo teško da je smesti u mrežu.

Ispostavilo se da je ovo konačan rezultat utakmice.

Napadali su izabranici Baraka Bahara, čak 20 udaraca su uputili ka golu Raćopija, ali lopta jednostavno nikako nije htela u gol.

Zvezda je ulaskom Lučića, Mijatovića i Krasoa dobila dodatnu energiju, ređale su se šanse, ali je uvek nedostajao taj poslednji korak.

Ostaje žal, jer je ovo jedna od boljih partija Crvene zvezde ove godine u Ligi šampiona, ali ih je realizacija koštala proleća u Evropi.

Trener crveno-belih Barak Bahar izneo je svoje viđenje utakmice.

Republika

Foto: Starsport

Barak Bahar

 

- Igrali smo dobro, stvorili smo šanse -  rekao je Bahar nakon utakmice, pa dodao:

- Biće teško, nismo igrali loše, ali sada moramo da verujemo da možemo da se podignemo u narednom periodu - poručio je Barak Bahar.

Izabranike Baraka Bahara očekuje još jedan meč u Ligi šampiona i to protiv Mančester sitija u Beogradu. Ako se pogleda trenutna situacija na tabeli, ovaj duel će biti samo za utiske, jer se crveno-beli nalaze na poslednjem mestu sa svega jednim bodom. 

Srpski tim nakon ovog poraza mora da se okrene Superligi totalno, kako bi bar u tom takmičenju se iskupio za ove poraze. Crveno-beli trenutno zaostaju za Partizanom tri boda. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading