REAKCIJA BAHARA NA UŽASAN POČETAK ZA ZVEZDU: Izraelski strateg BEZ REČI (VIDEO)

Autor:

Sport

28.11.2023

21:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije dobro počelo po Zvezdu u Bernu...

REAKCIJA BAHARA NA UŽASAN POČETAK ZA ZVEZDU: Izraelski strateg BEZ REČI (VIDEO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde sastaju se sa ekipom Jang bojsa u petom kolu Lige šampiona. Crveno-beli će večeras u Bernu pokušati da obezbedi proleće u Evropi. Treće mesto na tabeli vodi u Ligu Evrope.

Za to je srpskom klubu potrebno da takmičenje završi na trećoj poziciji, a trenutno i srpski i švajcarski tim ima samo po bod.

Nije nimalo dobro počelo po Crvenu zvezdu, s obzirom da od šestog minuta gubi posle autogola Koste Nedeljkovića. Zvezda nije loše ušla u duel, pošto se na samom početku u dve stopostotne šanse našao Šerif Endiaje, ali je posle primljenog gola stala potpuno.

 

 

Barak Bahar je pored aut linije poprilično mirno reagovao na loptu koja je završila u mreži gostiju. Više je njegov pomoćnik davao instrukcije i govorio igračima šta da radi od Bahara. 

Švajcarci su ušli oslabljeni u ovaj meč, naime Rafael Viki nije mogao da računa na petoricu igrača u meču sa šampionom Srbije. Svakako najbitniji je izostanak napadača Sedrika Itena, koji je Zvezdi pravio velike probleme u meču u Beogradu. Osim njega, nema ni Kastrota Imerija, Malika Demea, Lukaša Lakomija, dok Sandro Lauper propušta meč zbog crvenog kartona, koji je dobio u susretu sa Mančester sitijem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading