NIJE DOBRO! Veliki problemi za Crvenu zvezdu u Bernu

Autor:

Sport

28.11.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojedini fudbaleri Zvezde moraju da se paze

NIJE DOBRO! Veliki problemi za Crvenu zvezdu u Bernu

Foto: Starsport

Hvang In Bom

Fudbaleri Crvene zvezde sastaju se sa ekipom Jang bojsa u petom kolu Lige šampiona. Crveno-beli će večeras u Bernu pokušati da obezbedi proleće u Evropi. Treće mesto na tabeli vodi u Ligu Evrope 

Za to je srpskom klubu potrebno da takmičenje završi na trećoj poziciji, a trenutno i srpski i švajcarski tim ima samo po bod. 

Situaciju srpskom klubu otežava to što se meč igra u Bernu, pa najtežu pobedu moraju da zabeleže na gostujućem terenu. Pored toga crveno-beli muče muku s kartonima. 

Naime, četvorica startera crveno-belih, u Bernu ne smeju da dobiju žuti karton, a reč je o Marku Stameniću, Hvangu In Bomu, Srđanu Mijailoviću i Milanu Rodiću.

Ukoliko ipak neko od njih dobije karton, neće se naći u protokolu za susret poslednjeg kola protiv Mančester sitija.

Tako da možemo da očekujemo da švajcarci odigraju jedan veoma tvrd meč i da na sve načine pokušaju da izvuku grešku crveno-belih.

S druge strane, izabranici Baraka Bahara moraju da budu veoma oprezni, jer bi mogli da dobiju suspenziju. U tom slučaju bi morali da preskoče meč na Marakani protiv Mančester sitija. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

.

 

 

Komentari (0)

Loading