INTERPOL OBJAVIO POTERNICE: Za troje državljana Srbije godinama se traga!

Autor:

Hronika

28.11.2023

20:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Traže se Barbara Vitez, Anastasija Manojlović i Damir Kočan

INTERPOL OBJAVIO POTERNICE: Za troje državljana Srbije godinama se traga!

Foto: Copyright interpol.int

Interpol je raspisao žute poternice za državljanima Srbije među kojima se nalaze Barbara Vitez, Anastasija Manojlović i Damir Kočan. Ova specijalna vrsta međunarodne poternice se raspisuje za nestalim osobama, a među 9.324 osobe, pomenuta trojka je na listi traženih.

Anastasija Manojlović

Foto: Printskrin/Interpol

Anastasija Manojlović

Ova devojčica je najduže na žutoj poternici i sada bi imala 13 godina. Za njom se traga kada je napunila sedam godina, tačnije od 9. avgustu 2016. Iščezla je u Pafosu, gradiću na Kipru, a prema podacima iz Interpolove potrage, dete je iz mešovitog braka, od oca Srbina i majke Bugarke. U potrazi se ne opisuju detalji njenog nestanka, osim da dete govori čak tri jezika - srpski, bugarski i grčki.


Barbara Vitez - nestanak i potraga
Republika

Foto: Privatna arhiva

Barbara Vitez

Poslednji put viđena je 25. novembra 2016, a svaki trag se gubi u Senti, na mostu preko Tise. Danas bi imala 22 godine, ali šta se tačno dogodilo sa njom i dalje je misterija. Tokom godina, roditelji su primali različite informacije o mogućem mestu njenog boravka, uključujući tvrdnje o otmici, udaji, prodaji u belo roblje, pa čak i jezivu anonimnu poruku koja opisuje njen tragičan kraj.

Damir Kočan - misteriozan nestanak

Republika

Foto: Printskrin/Interpol

Damir Kočan

Damir Kočan, državljanin Srbije, nestao je 31. jula u 46. godini. Poslednji put viđen je u Švajcarskoj. Pre nestanka, proveo je četiri godine u pritvoru u specijalnoj ćeliji od osam kvadratnih metara, nakon čega je pušten na slobodu jer policija nije uspela da dokaže njegovu krivicu za trgovinu narkoticima. Njegov nestanak ostaje misterija, a detalji oko toga nisu navedeni u Interpolovoj potrazi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading