UHAPŠEN SRBIN U TIVTU! OSUMNJIČEN ZA UBISTVO: Lociran u hotelskoj sobi, a onda...

Autor:

Hronika

26.11.2023

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Interpol Podgorica je obavestio nadležne organe 24. novembra o prisustvu tražene osobe u jednom hotelu u Tivtu.

UHAPŠEN SRBIN U TIVTU! OSUMNJIČEN ZA UBISTVO: Lociran u hotelskoj sobi, a onda...

Foto: Tanjug/Profimedia

Policija Crne Gore na terenu

Muškarac N.L. (45) iz Srbije, za kojom je NCB Interpol Beograd raspisao međunarodnu poternicu zbog sumnje da je izvršila krivično delo teško ubistvo u pokušaju i krivično delo nedozvoljeno držanje oružja, a koje je izvršeno 2016. godine, uhapšena je u Tivtu, prema saopštenju iz Uprave policije Crne Gore. NCB Interpol Podgorica je obavestio nadležne organe 24. novembra o prisustvu tražene osobe u jednom hotelu u Tivtu.

- Naime, N.L. (45) iz Republike Srbije je pokušao da se sakrije u unutrašnjosti ovog objekta, a nakon toga je pokušao i bekstvo iz istog, međutim, u tome je sprečen i u noći između 24. i 25. novembra oko 02.35 sati kontrolisan je od strane policijskih službenika NCB Interpol-a Podgorica i Odeljenja bezbednosti Tivat u blizini pomenutog hotela u tom gradu - piše u saopštenju.

Proverom je utvrđeno da je reč o osobi za kojom je NCB Interpol Beograd raspisao međunarodnu poternicu zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo u pokušaju i krivično delo nedozvoljeno držanje oružja izvršeno 2016. godine.

- Lišen je slobode i priveden sudiji za istragu Višeg suda u Podgorici koji mu je odredio ekstradicioni pritvor - zaklučeno je u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading