REĐAJU SE PROBLEMI ZA ZVEZDU: Ivanić van terena, nije poznato koliko je ozbiljna povreda

Autor:

Sport

28.11.2023

22:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda gubi 2:0 Bernu od Jang Bojsa...

REĐAJU SE PROBLEMI ZA ZVEZDU: Ivanić van terena, nije poznato koliko je ozbiljna povreda

Foto: Starsport

Zvezda igra odlučujući meč u Ligi šampiona u Bernu, ali trenutno se ne nalazi u dobroj situaciji pošto gubi sa 2:0. Autogol Koste Nedeljkovića, a nedugo potom i pogodak Bluma umnogome su otežali situaciju za izabranike Baraka Bahara.

Još jedan veliki problem za crveno-bele stigao je u 59. minutu. Mirko Ivanić je bio primoran da napusti teren usled povrede koju je zadobio. Makeli nije dosudio ništa, Ivanić je pokušao da nastavi meč, ali je bilo jasno po grimasi na njegovom licu da neće moći da nastavi.

Republika

Foto: Starsport

Mirko Ivanić

 

Njega je zamenio mladi Vladimir Lučić koji je ušao zajedno sa Žan Filip Krasoom na teren i pokušaće da unese potrebnu svežinu u beogradski tim.

Ostaje nam da vidimo mogu li crveno- beli da se vrate u igru do kraja meča.

Švajcarci su ušli oslabljeni u ovaj meč, naime Rafael Viki nije mogao da računa na petoricu igrača u meču sa šampionom Srbije. Svakako najbitniji je izostanak napadača Sedrika Itena, koji je Zvezdi pravio velike probleme u meču u Beogradu. Osim njega, nema ni Kastrota Imerija, Malika Demea, Lukaša Lakomija, dok Sandro Lauper propušta meč zbog crvenog kartona, koji je dobio u susretu sa Mančester sitijem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading