NE HODA, NE PRIČA, NE SPAVA I TRPI NESNOSNE BOLOVE! Mlada majka zbog produženog kovida već dve godine živi u teškom paklu! SKUPLJA NOVAC ZA EUTANAZIJU, NE MOŽE VIŠE!

Autor:

Svet

28.11.2023

22:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada majka, koja pati od produženog kovida i više nije u stanju da brine o svoje četvoro dece, traži 10.000 funti da otputuje u ustanovu koja bi joj pomogla pri umiranju i „okončanju patnje“. Potpuno je zavisna od svog supruga, a zbog bolnih neuroloških simptoma ne može da podnese muziku, TV niti interakciju sa ljudima.

NE HODA, NE PRIČA, NE SPAVA I TRPI NESNOSNE BOLOVE! Mlada majka zbog produženog kovida već dve godine živi u teškom paklu! SKUPLJA NOVAC ZA EUTANAZIJU, NE MOŽE VIŠE!

Foto: FACEBOOK / DRUSTVENE MREZE

Keli Luiz Smit, 39-godišnja majka četvoro dece iz Velike Britanije, proživljava pakao nakon što je preležala kovid pre skoro dve godine. Naime, Keli je dobila sindrom produženog kovida, što je stanje koje nije dovoljno istraženo, a koje može izazvati uporan kašalj, umor, bolove u mišićima i gubitak mirisa.

Za razliku od većine ljudi koji se oporave od kovida u nekoliko nedelja, Keli i dalje pati od ovih simptoma mesecima. Neki stručnjaci smatraju da je sindrom dugog kovida sličan sindromu hroničnog umora.

Republika

Foto: FACEBOOK / DRUSTVENE MREZE

Keli Luiz Smit sad

 

- Ona provodi ceo dan svaki dan u mraku, osetljiva je na svetlost, buku, mirise i pokrete. Ona više ne može da sedi, stoji ili hoda, jedva priča. Ima težak oblik nesanice i kada može da odspava nekoliko sati, to nije regenerativno - piše na stranici za prikupljanje sredstava za odlazak na eutanaziju u Švajcarsku.

Naime, ova mlada majka, koje više nije u stanju da brine o svoje četvoro dece, traži 10.000 funti da otputuje u ustanovu koja bi joj pomogla pri umiranju i „okončanju patnje“. Potpuno je zavisna od svog supruga, a zbog bolnih neuroloških simptoma ne može da podnese muziku, TV ili interakciju sa prijateljima. 


Kako bi se oslobodila bolova koje svakodnevno trpi, Keli želi da otputuje u Švajcarsku na eutanaziju, budući da je medicinski potpomognuto umiranje ili eutanazija nezakonito u Velikoj Britaniji. Na stranici "GoFonudMe" skupljaju se sredstva za njeno putovanje, a porodica planira da je odveze kamperom do švajcarske klinike Pegasos. Keli je, nažalost, posetila brojne lekare i ustanove, ali bezuspešno, i sada traži podršku kako bi okončala sopstvenu patnju.
Republika

Foto: FACEBOOK / DRUSTVENE MREZE

Keli Luiz Smit pre bolesti

 

- Ne postoji lek, kao ni tretman koji je uspeo da joj pomogne. posećivala je brojne lekare i ustanove, ali bezuspešno. Ona pati od stalnog bola u celom telu koji lekari ne mogu da ublaže, ne ostavljajući joj drugog izbora osim da okonča sopstvenu patnju - piše na stranici.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading