CIA OTKRILA DEVET VANZEMALJSKIH LETELICA, DVE POTPUNO NETAKNUTE: Britanski Dejli mejl tvrdi da ima i dokaze za to!

Autor: A.N

Svet

28.11.2023

23:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

CAI otkrila devet potencijalnih vanzemaljskih letelica

CIA OTKRILA DEVET VANZEMALJSKIH LETELICA, DVE POTPUNO NETAKNUTE: Britanski Dejli mejl tvrdi da ima i dokaze za to!

Foto: Shutterstock

Američka Centralna obaveštajna agencija (CIA) uspela je da pronađe najmanje devet potencijalnih vanzemaljskih letelica, od kojih su dve "potpuno netaknute", objavio je Dejli mejl u utorak, pozivajući se na tri anonimna izvora.

Izvori tvrde da je glavni igrač u pronalaženju bio ogranak Direktorata za nauku i tehnologiju CIA, Kancelarija za globalni pristup (OGA).


Jedan od izvora je izjavio da postoji najmanje devet letelica, od kojih su neka u različitim okolnostima, a da to ima veze sa njihovim fizičkim stanjem. Drugi izvor je dodao da CIA ima sistem za otkrivanje neidentifikovanih letećih objekata (NLO) "dok su još uvek sakriveni", i da pomaže specijalnim američkim vojnim jedinicama da spasu olupinu ako "neljudska letelica" sleti, sruši se ili bude oborena.


Uloga Kancelarije za globalni pristup



Drugi anonimni izvor opisao je ulogu OGA kao "u suštini fasilitatora" američkim operativcima da pristupe područjima u kojima im inače nije dozvoljeno. Navodi se da su veoma efikasni i da mogu da stignu bilo gde u svetu gde žele.


Operacije OGA



Prema informacijama, većina operacija OGA uključuje "zalutalo nuklearno oružje, oborene satelite ili tehnologiju protivnika", ali neke misije su uključivale izvlačenje NLO, ili kako ih američka vlada sada radije naziva, "neidentifikovane anomalne pojave" (UAP).
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading