LUČIĆ NEUTEŠAN: Mladi fudbaler TEŠKO PODNEO eliminaciju Zvezde iz Evrope!

Autor:

Sport

28.11.2023

23:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih na terenu nije krio koliko je razočaran.

LUČIĆ NEUTEŠAN: Mladi fudbaler TEŠKO PODNEO eliminaciju Zvezde iz Evrope!

Foto: Starsport

Vladimir Lučić protiv Jang Bojsa

Crvena zvezda poražena je od Jang Bojsa rezultatom 2:0 (2:0) u meču koji je odlučivao o trećoj poziciji grupe G Lige šampiona i plasmanu u šesnaestinu finala Lige Evrope, pa je kolo pre kraja grupne faze izgubio i matematičke šanse za prezimljavanje u Evropi.

Jedan od najboljih večeras bio je mladi Vladimir Lučić.

Rezultat ne oslikava kakvo je stanje bilo. Imali smo dobre šanse na početku da povedemo, ali nismo uspeli da ih realizujemo. Oni su dobra ekipa i kaznili su nas, ostaje žal što nismo pobedili ili igrali nerešeno. Okrećemo se utakmicama u Superligi - rekao je Lučić.

Republika

Foto: Starsport

Vladimir Lučić

 

Utakmica protiv Mančester sitija neće imati rezultatski značaj.

- Naravno, mi ćemo želeti da se pripremimo i idemo na pobedu. Moramo da naučimo da igramo pod pritiskom i da ne primamo lako golove, pogotovo iz prekida. To su detalji koji odlučuju o tome ko je bolji, a ko nije - zaključio je Lučić.

Izabranike Baraka Bahara očekuje još jedan meč u Ligi šampiona i to protiv Mančester sitija u Beogradu. Ako se pogleda trenutna situacija na tabeli, ovaj duel će biti samo za utiske, jer se crveno-beli nalaze na poslednjem mestu sa svega jednim bodom.

Srpski tim nakon ovog poraza mora da se okrene Superligi totalno, kako bi bar u tom takmičenju se iskupio za ove poraze. Crveno-beli trenutno zaostaju za Partizanom tri boda. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading