LUDA POTERA! 12-godišnjak juri VILJUŠKAROM kroz centar grada (VIDEO)

Autor:

Svet

28.11.2023

23:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Mičigenu je saopštila detalje potrage za 12-godišnjakom koji je u subotu uveče ukrao viljuškar i neoprezno ga vozio kroz stambena područja En Arbor.

LUDA POTERA! 12-godišnjak juri VILJUŠKAROM  kroz centar grada (VIDEO)

Foto: youtube

Prema informacijama koje su objavljene, došlo je do jurnjave koja je trajala oko sat vremena tokom koje se vozilo nije zaustavljalo na crvenim svetlima, a saobraćajni znakovi i retrovizori bili su počupani.

Takođe, vozač je tokom potere udario desetak automobila. Srećom, tokom ove neodgovorne vožnje niko nije povređen.



Krađa viljuškara i neodgovorna vožnja



Prema saopštenju policije, preliminarna istraga je otkrila da je maloletnik pristupio vozilu u srednjoj školi Forsajt i da je ono bilo "otključano ključem skrivenim u kabini".

Ova informacija budi zabrinutost u vezi sa sigurnošću školskih objekata i pitanjem kako je maloletnik uspeo da pristupi viljuškaru i pokrene ga.


Reakcija policije i zaključak



Policija je brzo reagovala na ovaj incident, ali je potraga za maloletnikom trajala neko vreme pre nego što je on konačno pronađen. Ovaj slučaj budi zabrinutost u vezi sa sigurnošću vozila koja se nalaze na javnim mestima i postavlja pitanje odgovornosti maloletnika za ovakvo ponašanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading