TRENER JANG BOJSA ZAGREMO: "NIŠTA nam nije POKLONJENO"!

Autor:

Sport

29.11.2023

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Presrećan je reakcijom svoje ekipe.

TRENER JANG BOJSA ZAGREMO: "NIŠTA nam nije POKLONJENO"!

Foto: Tanjug AP

Crvena zvezda poražena je od Jang Bojsa rezultatom 2:0 (2:0) u meču koji je odlučivao o trećoj poziciji grupe G Lige šampiona i plasmanu u šesnaestinu finala Lige Evrope, pa je kolo pre kraja grupne faze izgubila i matematičke šanse za prezimljavanje u Evropi.

Ono što njima nije "pošlo za nogom" jeste njihovom rivalu čiji trener Rafael Viki kaže da je ponosan na svoje momke.

- Veoma sam srećan zbog prolaza i ponosan na svoje igrače, stručni štab i sve koji su nam pomogli da do ovoga dođemo. U Ligi šampiona se pobede ne poklanjaju. Najmanji smo tim u grupi, ali ćemo prezimiti u Evropi svojom zaslugom i ponosni smo zbog toga - rekao je Viki.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Slavlje fudbalera Jang bojsa nakon vodećeg gola

 

Ono što mladog stručnjaka posebno raduje je reakcija njegovog tima nakon poraza u domaćem šampionatu od Ciriha rezultatom 3:1.

- Rekao sam igračima pre ove utakmice da ako žele da ostvaruju velike pobede moraju da nauče da pate zajedno. Ovo je Liga šampiona, u njoj je uvek potrebno raditi više - zaključio je Viki.

Situacija pred poslednje kolo u G grupi je jasna. Prvoplasirani je Mančester siti, dok će sa "građanim" u nokaut fazu i Lajpcig. Jang Bojs nastavlja takmičenje u Ligi Evrope, dok Crvena zvezda završava svoj put u Evropi za ovu sezonu.

OStalo je da se odigra poslednje kolo protiv moćnog Mančestera na Marakani, a ovo će izabranicima Baraka Bahara biti prilika da se dostojanstveno oproste od Lige šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading