LEGENDARNI AS O UZROCIMA RANE ELIMINACIJE ZVEZDE IZ EVROPE! Perica o Bukariju i šta NEDOSTAJE crveno-belima!

Autor:

Sport

30.11.2023

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampion Srbije se oprostio od evropskog proleća.

LEGENDARNI AS O UZROCIMA RANE ELIMINACIJE ZVEZDE IZ EVROPE! Perica o Bukariju i šta NEDOSTAJE crveno-belima!

Foto: Starsport

Perica Ognjenović

Porazom u Bernu od Jang Bojsa, fudbaleri Crvene zvezde završili su ovosezonsko učešće na evropskoj sceni i eliminisani iz Lige šampiona.

Budući na poraz od direktnog rivala, tim Baraka Bahara ostao je bez šansi da se plasira i u Ligu Evrope kao trećeplasirani klub iz grupne faze.

Neuspeh crveno-belih prokomentarisao je i legendarni as Zvezde Perica Ognjenović:

- Očekivao sam mnogo bolji Jang bojs. Očigledno je da je i na Švajcarce loše uticao značaj utakmice. Zvezda je imala veći broj zrelijih prilika za gol, međutim, ovaj nivo takmičenja jednostavno ne trpi toliki broj promašaja. Kazne su stizale po nepisanom pravilu, tu nema ljutnje – rekao je Ognjenović za “Sportski žurnal”, pa dodao:

Republika

Foto: printscreen

Perica Ognjenović

- Iako se pre početka sezone stekao utisak da Zvezda ima dve ekipe, ispostavilo se da izbor igrača nije dovoljno veliki za takmičenje na tri fronta. Pogledajte recimo Bukarija. Na nekoliko utakmica je bio glavni igrač, ali potrošnja je očigledna. Mančester siti i Lajpcig su daleko iznad nas po kvalitetu, međutim, svi smo se nadali trećem mestu. Potrebna je detaljna analiza da bi se videlo šta je valjalo, a šta nije. To najbolje znaju ljudi iz kluba - dodao je Perica Ognjenović.

U poslednjem 6. kolu Lige šampiona, Baharov tim na stadionu "Rajko Mitić" dočekuje aktuelnog šampiona Evrope, ekipu Mančester sitija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading