POTPISAO DO 2026. GODINE: CRVENO-BELI veruju u ofanzivca!

Autor:

Sport

30.11.2023

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlične partije naterale su upravu Vojvodine na ovaj potez

POTPISAO DO 2026. GODINE: CRVENO-BELI veruju u ofanzivca!

Foto: Starsport

Aleksa Vukanović

Napadač Vojvodine Aleksa Vukanović potpisao je danas novi ugovor sa „Starom damom“, potvrđeno je na sajtu novosadskog kluba.

Vukanović je u Vojvodinu stigao pred sam kraj letnjeg prelaznog roka, a do sada je na devet utakmica postigao pet golova i upisao jednu asistenciju. U Super ligi dao je četiri gola, dok mu je u Kupu Srbije bilo dovoljno jedno poluvreme da postigne gol za potvrdu pobede u gradskom derbiju sa RFK Novi Sad 1921.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FK Vojvodina (@fk_vojvodina)

 

Nakon odličnih partija, velikog uticaja i na terenu i van njega, uprava kluba na čelu sa Dragoljubom Zbiljićem odlučila je da obnovi već ove jeseni ugovor sa 31-godišnjim Vukanovićem.

On je danas i zvanično potpisao novi ugovor do maja 2026. godine.

Aleksa Vukanović se nakon dvogodišnje epizode u inostranstvu vratio u domaći fudbal gde je već nastupao za Napredak i Crvenu zvezdu. Bio je važan šraf u timu iz Ljutice Bogdana koji je 2019. obezbedio drugi plasman u Ligu šampiona za redom, pošto je tresao mrežu Jang bojsa u odlučujućem meču. 

To ga je preporučilo kineskom Meižuu u kom se pokazao solidno, odakle je prešao u katarski Um-Salal, da bi kasnije odlučio da se vrati u srpski fudbal, što se, barem za sada, pokazalo kao dobra odluka.

Vojvodina trenutno zauzima šestu poziciju na tabeli domaćeg šampionata sa 22 osvojena boda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading