NE MOŽE VRELIJE! Prija i Tea Tairović "zapalile" Zagreb - nije za one sa slabim srcem! (VIDEO)

Autor: P. R. / B. M. P.

Zabava

03.12.2023

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularne pevačice Aleksandra Prijović i Tea Tairović raspametile Hrvate!

 

Prvi specijalni gost na trećem koncertu mlade muzičke zvezde Aleksandre Prijović u Areni Zagreb bio je MC Stojan, a potom je na scenu izašla popularna pevačica Tea Tairović, koja je danas stigla u glavni grad Hrvatske. Njih dve su zajedno otpevale Tein hit "Budalo", a zatim otkrile koliko jedna drugoj znače. Njih dve su imale i nekoliko vrelih trenutaka na bini dok su izvodile pesmu, kad su se približile jedna drugoj.

Republika

Foto: Republika.rs

Tea Tairović i Prija

- Prvo da čestitam mojoj, najpre prijateljici, a onda i koleginici na vanserijskom uspehu. I hvala što si me pozvala da budem deo tvog spektakla - rekla je Tea.

- Ja Teu znam već nekoliko godina i toliko mi je drago što je napravila haos, jer razvaljuje! Nek gori Balkan - poručila je Aleksandra, pa otišla da se presvuče.

Republika

Foto: Republika.rs

Tea i Prija

Tea je nastavila da peva svoje hitove, a publika ju je nagradila gromoglasnim aplauzom i ovacijama. Zanimljivo je i to što je Tairovićeva za Novu godinu pevati upravo u Zagrebu, što dokazuje koliko su naši pevači popularni u Hrvatskoj.

Republika

Foto: Republika.rs

Tea Tairović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading