SKANDALOZNO! Silikoni Dare Bubamare lete na sve strane, pevačica ih jedva OBUZDALA, prekrila ih samo TRAČICOM!

Autor:

Zabava

04.12.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica ponovo provocira svojim giganskim silikonima.

SKANDALOZNO! Silikoni Dare Bubamare lete na sve strane, pevačica ih jedva OBUZDALA, prekrila ih samo TRAČICOM!

Foto: printscreen/RTV Pink

Dara Bubamara je još jednom privukla pažnju javnosti svojim skandaloznim izdanjem na nastupu. Pevačica je, malo je reći, šokirala prisutne kada se na sceni pojavla u crnoj haljini, a preko ogromnih grudi je imala samo crnu traku.

Republika

Foto: Instagram

Dara Bubamara zapalila publiku

Naime, dok je izvodila pesme i šetala po bini, Dara  je  na sv e načine pokušavala da umiri razuzdane grudi, ali joj nije polazilo za rukom, pošto se sve videlo. Onda je probala kosu da prebaci preko grudi, ali čim bi se pomerila sve bi se videlo. Svi prisutni su snimali Daru i kačili na društvene mreže, te ne čudi što je baš taj snimak postao viralan. 

Republika

Foto: Instagram

Dara izazvala kolaps na nastupu

Mnogi su osudili pevačicu zbog neukusnog i provokativnog stajlinga, a bilo je i onih koji su podržali Darin slobodniji način odevanja.

Republika

Foto: Instagram

Dara Bubamara

"Ona nije normalna, na šta ovo liči", "Ovi baloni samo se tresu, sva je mlitava", "Kolike su joj grudi, još ih ovako pokazuje, neuskusno totalno", "Daro, samo furaj svoj vazon, kraljica si", "Ljubomorni su na tebe, ne slušaj ih", "Ženo, da li si ti normalna" - bili su samo neki od komentara. 

Inače, Dara Bubamara je često na meti kritika zbog fotošopiranih slika koje deli na društvenim mrežama, pa nije iznenađenje što je njeno realno izdanje na bini izazvalo toliko pažnje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading