PROBLEM ZA CRVENO-BELE: Srpski as propušta derbi Evrolige!

Autor:

Sport

04.12.2023

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši NBA igrač neće biti na raspolaganju treneru Barcokasu u utorak

PROBLEM ZA CRVENO-BELE: Srpski as propušta derbi Evrolige!

Foto: Starsport

Filip Petrušev

Filip Petrušev, od nedavno novi član Olimpijakosa, preskočiće utakmicu sa prvoplasiranim Real Madridom u dvanaestom kolu Evrolige. 

Olimpijakos napada trenutno prvoplasiranu ekipu Evrolige u oslabljenom sastavu. Pored pomenutog Petruševa, grčki velikan biće oslabljen povredom Najdžela Vilijamsa Gosa. 

Nekadašnji igrač Partizana povredio se na utakmici protiv Makabija u Beogradu i neće biti u stanju da se priključi ekipi najmanje do sredine decembra. 

Što se Petruševa tiče, razlozi zbog kojih srpski centar neće debitovati su poznati i o njima je govorio trener Barcokas. 

-Filip će imati svoj prvi trening sa ekipom danas. Imao je dva individualna treninga zato što nam je takav raspored. Imao je i treninge sa drugim igračima, naravno, ali nije imao nijedan timski trening. Razumite, nemoguće je ubaciti ga igru nakon samo jednog timskog treninga. Činjenica je da mu je potrebno vreme, smatramo nedelju do deset dana, da dođe u dobru formu zato što nije imao ritam igranja u NBA-u sa Sakramento Kingsima i potrebno mu je da ponovo stekne taj ritam kroz trening. Dakle, neće biti u timu sutra- objašnjava Barcokas.

Petrušev je period u Evropi proveo igrajući za Megu, Efes i Crvenu zvezdu Meridianbet. Nakon uspešne sezone u crveno-belom dresu, srpski centar se okušao u NBA ligi. 

Potpisao je za Filadelfiju, ali je posle samo dvadesetak dana trejdovan u Sakramento Kingse. Ni u Kaliforniji se nije snašao, mada nije ni dobio adekvatnu priliku, te ubrzo napušta NBA i potpisuje za Grčkog šampiona. 

 

https://www.instagram.com/p/C0Knx_0N_DJ/

 

Olimpijakos je trenutno šesti na tabeli Evrolige sa četiri pobede manje od svog sledećeg protivnika, Real Madrida. Vreme će pokazati da li će Filip Petrušev predstavljati delić koji nedostaje kako bi tim trenera Barcokasa zacementirao svoje mesto u plej ofu  Evrolige. 

Podsećamo da je ove godine uveden novi format po ugledu na NBA ligu, prema kome se timovi od pete do desete pozicije sučeljavaju za preostala dva mesta u plej ofu. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sta bre preskace

04.12.2023 18:11

Cuj preskace !? JUCE DOSAO nije ni POCEO ,preskace.