LORENCO BRAUN ŠOKIRAO DELIJE! Evo ŠTA kaže o bivšem klubu i navijačima!

Autor:

Sport

04.12.2023

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji ljubimac najvatrenijih pristalica crveno-belih naljutio ih je izjavom.

LORENCO BRAUN ŠOKIRAO DELIJE! Evo ŠTA kaže o bivšem klubu i navijačima!

Foto: Starsport

Košarkaš Makabija i nekadašnji igrač Crvene zvezde Meridianbet Lorenco Braun rekao je da u njemu ne postoje nikakve emocije kada igra protiv crveno-belih.

Fenomenalni plejmejker za tim sa Malog Kalemegdana nastupao u sezoni 2019/20, nakon čega je nosio dres Fenerbahčea i Uniksa, pre nego što je prešao u "Ponos Izraela".

- Beograd i Crvena zvezda su za mene posebni, a igranje u Pioniru budi mnoga sećanja. Ovde sam započeo svoju karijeru u Evropi i proveo sam sjajan period u Crvenoj zvezdi koja mi mnogo znači. Drugačije je igrati bez navijača u ovoj hali, oni uvek prave ludu atmosferu - počeo je Braun pa nastavio:

Republika

Foto: Starsport

Lorenco Braun i Bili Beron

 

- Nisam posebno emotivan kada igram protiv Crvene zvezde Meridianbet. Mnogo toga se promenilo. Crvena zvezda Meridianbet ima nove igrače, a neki su ostali i iz te sezone kada sam i ja nosio crveno-beli dres. Ali uvek me dočekaju ovde sa mnogo ljubavi. Svaki put kada vidim momke vlada pozitivna energija i uvek se šalimo. To je ono što najviše cenim u Srbiji i Crvenoj zvezdi Meridianbet - zaključio je Lorenco Braun za "Basketball Sphere".

Ostaje da se vidi kako će delije dočekati bivšeg ljubimca i hoće li mu zameriti ovu izjavu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading