ZVEZDA MERIDIANBET U (NE)MOGUĆOJ MISIJI: Da li je VREME da Barselona PADNE u gostima!?

Autor:

Sport

10.11.2023

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izabranici Janisa Sferopulosa pokušaće ono što nikada nisu uspeli.

ZVEZDA MERIDIANBET U (NE)MOGUĆOJ MISIJI: Da li je VREME da Barselona PADNE u gostima!?

Foto: star sport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet od 20.30 časova gostovaće Barseloni u 7. kolu Evrolige(direktan prenos na kanalu Sport Klub 1)

Crveno-beli će u narednih sedam dana odigrati čak četiri utakmice, a večerašnje gostovanje biće najteži ispit.

Barselona ove godine igra fenomenalno, na skoru su 5-1, a jedini poraz doživeli su od Real Madrida u neizvesnoj završnici rezultatom 65:64.

Katalonskom klubu je prijala opromena trenera, a Rožer Griamu koji je nasledio Šarunasa Jasikevičiusa stvorio je odličnu atmosferu među igračima.

Barselona je slavila na oba susreta prošle godine protiv Zvezde Meridianbet, kao i na devet poslednjih. Zvezda za trijumf nad španskim predstavnikom ne zna od 2017. godine, a u gostima nikada nije slavila.

Vreme je da se konačno prekine negativan niz, a optimističan je trener crveno-belih.

Republika

Foto: Starsport

Janis Sferopulos

 

- Uradićemo sve da pobedimo. Igramo protiv jako dobrog protivnika koji do sada u Evroligi ima samo jedan poraz. Znam da imaju dobar tim i dobre rezultate za sada, ali očekujem da ćemo se tamo boriti. Ključ je da kontrolišemo ritam utakmice i da kontrolišemo skok jer na taj način možemo da imamo naš stil igre, a to je veoma dobro - rekao je Sferopulos.

Zvezda će biti oslabljena u ovom duelu, a povrede nisu zalečili Branko Lazić, Adam Hanga i Marko Simonović. Delije raduje povratak Nemanje Nedovića, koji je u prvom meču nakon pauze protiv Budućnosti pokazao koliko je bitan šraf u ovoj mašineriji.

Republika

Foto: Starsport

Nemanja Nedović

 

- Očekuje nas ekipa koja igra sjajno ove sezone. Nemaju izgrađene zvezde, ali su kao ekipa jako moćni i dobro igraju. Idemo da odigramo dobru utakmicu, poštujemo, ali ih se ne plašimo i znamo šta bi nam pobeda tamo značila. Igraju više kao ekipa ove godine. Nisu tu Mirotić i Higins, stigao je novi trener. Deluju složno na terenu, svako zna svoju ulogu i to radi na vrhunski način. Imaju dobre španske igrače koji ulaze sa klupe i osećaju dres na pravi način - rekao je Nemanja Nedović.

Ostaje da se vidi kako će se Zvezda Meridianbet snaći na teškom gostovanju i dali je konačno vreme za rušenje negativne tradicije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading