POGREBNO PREDUZEĆE PREUZELO TELO NASTRADALOG ZEMUNCA! Komšije i dalje u šoku - niko ne može da dodje sebi nakon eksplozije! (VIDEO)

Autor:

Hronika

10.11.2023

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prilikom kompanja rupe, izbusena je jedna cev, odmah je krenulo da dimi, otkile su komšije iz Ševine ulice u Zemunu.

POGREBNO PREDUZEĆE PREUZELO TELO NASTRADALOG ZEMUNCA! Komšije i dalje u šoku - niko ne može da dodje sebi nakon eksplozije! (VIDEO)

Foto: Republika

U Zemunu, u Ševinoj ulici, jutros oko 05:45 časova dogodila se eksplozija u stambenom objektu, u kojoj je jedan muškarac izgubio život, a njegova ćerka je povređena.

Kako se saznaje, sumnja se da je uzrok ekplozije curenje gasa do koga  je došlo tako što su izvođači radova u ulici probušili cev.

Kako nezvančno  saznajemo, prilikom kompanja rupe, izbusena je jedna cev, odmah je krenulo da dimi, radnici su zatrpavali rupu i pokusavali da nađu ventil da zavrnu.

Prema nezvaničnim saznanjima sve se događalo oko 16.30 časpva popodne dana pre nesreće.

- Odmah je pozvana inspekcija da dođe, ali se niko nije pojavio - kaže za portal Republika.rs žena ispred čije kuće je iskopana rupa.

Po telo tragično nastradalog muškarca je došlo pogrebno preduzeće. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading