ZEMUN U SUZAMA! MUŠKARCA IZVUKLI MRTVOG IZ RUŠEVINA! Jeziv epilog eksplozije u Zemunu: Ćerka nesrećnog čoveka u ŠOKU (VIDEO)

Autor:

Hronika

10.11.2023

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očevici su opisivali snažnu eksploziju koja je potresla okolinu, praćenu dimom koji se ubrzo pojavio iz ruševina.

ZEMUN U SUZAMA! MUŠKARCA IZVUKLI MRTVOG IZ RUŠEVINA! Jeziv epilog eksplozije u Zemunu: Ćerka nesrećnog čoveka u ŠOKU (VIDEO)

Foto: ST/D. KADIĆ

Jutros, nešto nakon 5.00 časova, Ševina ulica u Zemunu postala je poprište dramatičnog događaja kada je eksplodirao stambeni objekat, ostavljajući iza sebe razoran prizor. Prema prvim informacijama, muškarac koji je nakon eksplozije završio u ruševinama, a kada je izvučen nije davao znake života

Prema informacijama naših reportera sa licamesta, sinoć je došlo do detonacije, eksplozija plinske boce je u pitanju, a najverovatnije je prilikom kopanja za optičke kablove probušena cev.

Pored nesrećnog muškarca u objektu koji se urušio je bila u njegova ćerka. Hitna pomoć je brzo reagovala na poziv i prevezla povređenu ženu u Urgentni centar, gde se pruža neophodna medicinska pomoć.

Policija je već otpočela istragu kako bi utvrdila uzrok eksplozije.

Očevici su opisivali snažnu eksploziju koja je potresla okolinu, praćenu dimom koji se ubrzo pojavio iz ruševina. Lokalni stanovnici su iznenađeni i prestrašeni ovim neočekivanim incidentom. Jedan od komšija, koji je bio svedok eksplozije, izjavio je: "Jutros u 6 i 20 sam čuo eksploziju, probudilo me je i vrisak. Odmah je došla hitna, kažu da je u pitanju plin."

Foto: ST/D. KADIĆ

 

Muškarac koji se nalazio pod ruševinima je izvučen mrtav.

Kako kažu komšije ćerka se spremala za posao kada je osetila plin, nedugo nakon toga došlo je do eksplozije. Ćerka se nalazi u bolnici u stabilnom stanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading