JAKA DETONACIJA U ZEMUNU! Ima povređenih - hitno transportovani u Urgentni!

Autor:

Hronika

10.11.2023

06:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je pokrenula istragu kako bi utvrdila uzrok eksplozije u Zemunu.

JAKA DETONACIJA U ZEMUNU! Ima povređenih - hitno transportovani u Urgentni!

Foto: ST/Petar Divac/N. MANDIĆ

Polciija i Hitna pomoć

Jutros oko 03:45 časova, u Ševinoj ulici u Zemunu, došlo je do eksplozije u stambenom objektu, pri čemu je jedna žena zadobila povrede glave i opekotine. Hitna pomoć je promptno reagovala, a povređena žena je prevezena u Urgentni centar radi daljeg lečenja.

Paralelno, u Beogradu su tokom noći zabeležene tri saobraćajne nesreće, prilikom kojih je jedna osoba pretrpela teže povrede, dok su četiri osobe lakše povređene.

Motociklista star 45 godina pretrpeo je ozbiljne povrede u 2:27 sati u Bulevaru kralja Aleksandra, nedaleko od Đeram pijace. Hitna pomoć je brzo intervenisala, a povređeni motociklista je transportovan na reanimaciju u Urgentni centar.

Tokom noći, Hitna pomoć je ukupno intervenisala 101 put, a od toga je bilo 15 intervencija na javnim mestima. Najčešće su se obraćali hronični bolesnici, astmatičari i osobe sa povišenom temperaturom, izjavili su predstavnici Hitne pomoći. Sumnja se da je jedna osoba zakopana ispod ruševina. 

Policija je pokrenula istragu kako bi utvrdila uzrok eksplozije u Zemunu, dok se saobraćajna policija bavi istraživanjem okolnosti saobraćajnih nesreća u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading