OVE POZE ŽENE MRZE: Muškarci misle da ih OBOŽAVAJU, ali se varaju, veoma su BOLNE!

Autor: M.O.

Lifestyle

08.11.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarci veoma grešite ako mislite ovo ženama prija.

OVE POZE ŽENE MRZE: Muškarci misle da ih OBOŽAVAJU, ali se varaju, veoma su BOLNE!

Foto: Shutterstcok

poze

Da li su vaše omiljene se*sualne poze zapravo omiljene i za vašu partnerku? Rezultati jednog istraživanja sprovedenog među čitateljkama časopisa "Women's Health" pokazali su da žene ne vole uobičajene se*sualne poze koje muškarcima najviše prijaju.

Prema ovom istraživanju, dogi poza, žena odozgo, obrnuta kaubojka, misionarska poza i 69 se nalaze među najmanje omiljenim seksualnim pozama kod žena.


Dogi poza, koja je veoma popularna među muškarcima, može biti bolna za ženu. Duboka penetracija može izazvati nelagodnost i čak povredu grlića materice. Osim toga, ova poza može smanjiti prirodno podmazivanje žene, što dodatno može otežati penetraciju. Žene takođe smatraju da ova poza nedostaje intimnosti.
Republika

Foto: shutterstock

 

Žena odozgo je poza koju mnogi muškarci vole, ali istraživanje je pokazalo da žene često osećaju nesigurnost dok su na vrhu. Brinu o svom izgledu i moguće nepravilnostima na telu. Kako bi se ova poza popravila, predlaže se da se pređe na položaj jedan pored drugog, gde muškarac leži na leđima, a žena se postavlja između njegovih nogu.


Obrnuta kaubojka može izgledati se*si i avanturistički, ali ne funkcioniše u praksi za sve parove. Ova poza zahteva određenu zakrivljenost penisa koja se može ne podudarati sa uglovima vagine, što može rezultirati neprijatnošću za ženu.

Stručnjaci preporučuju da se umesto ove poze pređe na dogi pozu koja je praktičnija i može pomoći ženi da postigne orgazam.

Misionarska poza, iako je jedna od najčešće korišćenih, može nedovoljno stimuliati ženu. Ova poza ne naglašava veličinu muškarca, što može biti razlog za nezadovoljstvo žene. Preporučuje se korišćenje tehnike koitalnog poravnanja, gde su telo muškarca i žene podignuti i blizu klitorisa.

69 poza, iako se često smatra vrhunskim zadovoljstvom za oba partnera, može biti preveliki izazov za ženu. Koncentracija na pružanje i primanje zadovoljstva istovremeno može biti teška za ženu, što može umanjiti zadovoljstvo i vrhunac. Preporučuje se izmenjivanje davanja i primanja oralnog seksa kako bi se postigao maksimalan užitak.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Djo

09.11.2023 09:34

Pa koja je ostala 🤔🤔🧐🧐😃😆

Alex

09.11.2023 10:10

Pa sa kojom onda pozom su zadovoljne, koja im najviše odgovara??