MUŽ JE GODINAMA VARAO SA SESTROM, KOJU JE I OŽENIO: Od tada ih izbegava, a oni joj PRETE jer misle da ih je OVAKO ponizila!

Autor: M.O.

Lifestyle

03.11.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na popularnom sajtu Reddit pojavila priča koja je zaprepastila sve korisnike.

MUŽ JE GODINAMA VARAO SA SESTROM, KOJU JE I OŽENIO: Od tada ih izbegava, a oni joj PRETE jer misle da ih je OVAKO ponizila!

Foto: Shutterstock

Jedna žena je odlučila da podeli svoje neverovatno iskustvo i zatraži savet nakon što je njena sestra postala besna zbog nepoziva na porodičnu zabavu povodom objave trudnoće.

Razlog za ovu reakciju je mnogo dublji i mračniji nego što biste mogli da zamislite
 

Naime, ova hrabra žena, koja je želela da ostane anonimna, otkrila je da je njen prvobitni brak okončan upravo zbog neverstva njenog supruga sa njenom sestrom! Da, upravo ste dobro pročitali. Njen bivši muž je prevario nju sa sopstvenom sestrom i na kraju se oženio njom samo godinu dana nakon razvoda.

Ova šokantna situacija je izazvala veliki skandal u njenoj porodici, ali su svi, navodno, na neki način preboleli tu traumu.

Republika

Foto: shutterstock

Sve vreme je varao sa njenom sestrom


Međutim, iako je prošlo nekoliko godina od tog događaja, ova hrabra žena i dalje izbegava sestru i bivšeg supruga koliko god je to moguće. A sada, kada je saznala da je trudna sa svojim drugim suprugom odlučila je da organizuje malu porodičnu zabavu povodom ove srećne vesti. Međutim, izbegla je da pozove svoju sestru i bivšeg supruga, što je izazvalo pravu buru u njenoj porodici.

Sestra je saznala za zabavu i poslala joj poruku u kojoj je izrazila svoje nezadovoljstvo i zapretila da će je "isključiti iz porodice". Ali, da li je ova reakcija zaista opravdana? Ova žena je pokušala da objasni sestri razlog zašto nije pozvana, ali njena sestra jednostavno nije želela da shvati poentu. Čak je i njihova majka stala na stranu sestre, tvrdeći da "ne mogu zauvek izbegavati jedna drugu".

Kako bi reagovali na ovu šokantnu situaciju? Da li je ova hrabra žena luda ili su njena osećanja apsolutno opravdana? Kako bi se vi postavili u ovoj situaciji?

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading