MOJA ŽENA IMA INTIMNE ODNOSE SA DRUGIM MUŠKARCIMA, ALI POSTOJI JAK RAZLOG ZAŠTO NE SMEM NI REČ DA KAŽEM: Neće ni da joj pisne i to sve zbog OVOGA

Autor:

Lifestyle

27.10.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispovest posle koje ćete se duboko zamisliti...

MOJA ŽENA IMA INTIMNE ODNOSE SA DRUGIM MUŠKARCIMA, ALI POSTOJI JAK RAZLOG ZAŠTO NE SMEM NI REČ DA KAŽEM: Neće ni da joj pisne i to sve zbog OVOGA

Foto: shutterstock

Svađa

Mnogi muškarci bi ostavili svoju partnerku ili se barem suočili sa njom nakon saznanja da ima intimne odnose sa drugima. Ipak, iz određenih razloga ne bi to učinili baš svi. Jedan muškarac je otkrio zbog čega on to ne može da uradi i svoju priču podelio je na Tviteru.

U ispovesti otkrio je najdublju intimu:

- Znam da moja žena ima druge muškarce, ali ne mogu da se bunim jer sam nezaposlen i živim od njenog novca već tri godine - napisao je on.

Post je od tada postao viralan - skupio je neverovatnih 1,3 miliona pregleda. Ljudi su želeli da mu pomognu savetima.

- Da li ima intimne odnose sa tobom? Pretpostavljam da si možda depresivan i da si se povukao i iz tog dela veze, a u tom slučaju moraš da razgovaraš sa njom o svojim osećanjima. To što te podržava godinama dobar je znak da te ceni kao osobu - rekla je jedna žena i posavetovala ga da razgovara sa suprugom, prenosi "Dejli star".

Foto: shutterstock.com

Muškarac u ispovesti otkrio da zna kako njegova supruga ima druge

Ostali su ga nagovarali da se razvede:

- Zaposlen ili ne, ne znači da zaslužuješ da budeš prevaren ili da to tako prihvatiš. Podnesi razvod, druže, idi i stvori bolji život za sebe sa nekim ko te voli zbog toga kakav si.

Mnogi su ga savetovali da "nabavi dokaze" ako razmišlja o razvodu i poručili:

- Oženjen si i moraš da imaš dokaze. Probaj da dobiješ što više dokaza, jer 50 odsto minimalno je tvoje. Ovo je neodgovorno. Ne možeš da očekuješ da samo neki odsto njene plate ide tebi. Traži više i dobićeš više! Nađi dobrog advokata, ali prestani sa tvitovima ako kreneš tim putem.

Mnogi mu takođe govore da pronađe posao i da ide uzdignute glave napred.

A šta biste mu vi posavetovali? Podelite sa nama kroz komentare.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading