POTROŠAČKA PATROLA: Za vas smo istraživali kako odabrati NAJBOLJI toalet papir! (VIDEO)

Autor: Anđela Trifunović

Vesti

31.10.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda "Potrošačka patrola" je na našem kanalu Republika NEWS

Šta se to događa s toalet-papirom?

Malo je potrošača koji nisu primetili da paket koji je nedavno koštao 350 dinara sada košta znatno više... Istovremeno, rolne su sve manje, a papiri, bar nam se tako čini, sve tanji.


Dvoslojni, troslojni, s mirisom ili bez njega doživeli su slične promene. Svesni smo da su poskupele sirovine, ambalaža i transport, ali zašto nam zakidaju na količini, čak i na toalet-papiru.

OK, da ne bude da su(samo) krivi naši proizvođači i trgovci, tako je širom sveta.Mada smo postali oprezni pri kupovini, kad je toalet-papir u pitanju,nikada ne znamo šta dobijamo za svoj novac. Potrošačka patrola pokušala je da odgovori na to pitanje, a kako je to izgledalo, osim što ćete pročitati u ovom tekstu, možete videti na Jutjub kanalu Republika news u našoj emisiji "Potrošačka patrola".


Na deklaraciji, za početak, uvek je vidljivo naznačen broj rolni i slojeva papira. Potrošači se osećaju prevarenim jer proizvođač nije u obavezi da navede dimenziju i broj listića u jednoj rolni. Zato smo mi proverili kakvo je stanje u paketima toalet-papira perfeks
(perfex), paloma, ceva (zewa), natur i uno. Svi su troslojni, osim una, pa da vidimo po čemu se razlikuju...

 

Novu epizodu emisije "Potrošačka patrola" pogledajte u videu na početku teksta! 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading