STIGLE NOVE INFORMACIJE O LEGENDI FORMULE 1! Oglasio se advokat porodice Šumaher!

Autor:

Sport

31.10.2023

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugo se o Mihaelu Šumaheru ništa nije znalo.

STIGLE NOVE INFORMACIJE O LEGENDI FORMULE 1! Oglasio se advokat porodice Šumaher!

Foto: www.profimedia.rs

Feliks Dam, advokat porodice Mihaela Šumahera, konačno je otkrio zbog čega nikada nije objavljen izveštaj o stanju legende Formule 1, posle nesreće koju je doživeo na skijanju!

Tokom 10 godina, koliko je ostao van očiju javnosti, o Šumaheru se skoro ništa ne zna. Zašto? Objasnio je upravo Dam za novinsku kuću LTO.

- Naravno, mnogo smo razgovarali o tome kako je to moguće. Tako da smo takođe razmotrili da li bi konačni izveštaj o Majklovom stanju mogao biti pravi način da to uradimo. Ali to ne bi bio kraj i morali bi da se stalno ažuriraju izveštaji o stanju. Jer kao onima koji su pogođeni, nije na vama da stavite tačku na medije - rekao je Dam i dodao:

 

 

- Mogli su iznova i iznova da se hvataju za to i pitaju: "A kako to sada izgleda?" Jedan, dva, tri meseca ili godine nakon poruke. I ako bismo tada želeli da preduzmemo mere protiv ovog izveštavanja, morali bismo da se pozabavimo argumentom dobrovoljnog samootkrivanja - istakao je advokat porodice Šumaher.

Prema njegovim rečima, niko ne može da traži privatnost činjenice koju je sam otkrio javnosti. Međutim, čak i ako prijatelj, poznanik ili član porodice iznese privatne informacije, to narušava privatnu sferu.

Podsetimo, Mihael Šumaher je pre 10 godina zadobio povrede opasne po život, bio je u indukovanoj komi i probudio se posle 250 dana. Posle toga je imao dve operacie uklanjanja krvnih ugrušaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading