OVO JE METJU PERI TRAŽIO PRED SMRT! Asistenta zamolio da mu kupi OVO, kad se vratio zatekao JEZIV PRIZOR!

Autor:

Zabava

31.10.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istraga o uzroku smrti je u toku, ali za sada se ne sumnja na bilo kakvo krivično delo ili zloupotrebu nedozvoljenih supstanci.

OVO JE METJU PERI TRAŽIO PRED SMRT! Asistenta zamolio da mu kupi OVO, kad se vratio zatekao JEZIV PRIZOR!

Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Senka tuge se nadvila nad Holivudom nakon tragične smrti poznatog glumca Metjua PerijaSvetski mediji ne prestaju da izveštavaju o detaljima poslednjih sati njegovog života, a sada se otkrivaju i neobični zahtevi koje je uputio svom asistentu samo nekoliko sati pre smrti!

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Perijeva kuća u kojoj je preminuo

Prema informacijama do kojih je došao poznati tabloid TMZ, Peri je zamolio svog zaposlenika da mu kupi novi iPhone i dioptrijske naočare. Asistent je odmah krenuo u kupovinu, ali kada se vratio nakon dva sata, zatekao je jeziv prizor - telo glumca u džakiziju!


Kako su izvestili američki mediji, asistent je prvo obavestio Perijevu majku, a zatim i jednog od njegovih braće, kao i ženu koja nije bila deo glumčeve porodice. Svi su bili zapanjeni tragičnim krajem talentovanog glumca.
Republika

Foto: Tanjug/AP

Glumci serije "Prijatelji"sebe nazivaju porodicom, Perijeva smrt ih dotukla

Iako trenutno još uvek nije poznat tačan uzrok smrti, hitne službe su bile pozvane u Perijevu kuću u Los Anđelesu u subotu popodne. Lekari su se borili da ga spasu dok je još bio u džakuziju, ali nažalost, njihovi pokušaji nisu urodili plodom. Metju je proglašen mrtvim na licu mesta.

Republika

Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Metju Peri

Istraga o uzroku smrti je u toku, ali za sada se ne sumnja na bilo kakvo krivično delo ili zloupotrebu nedozvoljenih supstanci. Stručnjaci čekaju toksikološko izveštaje, koji se očekuju za nekoliko nedelja. U međuvremenu, status istrage o Perijevoj smrti ostaje "u toku".

Ova tužna vest potresla je mnoge širom sveta, a Metju će zauvek ostati upamćen po svom nezaboravnom liku Čendler Binga iz popularne serije "Prijatelji". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading