HAOS U MEKSIKU: BOLID SE ZAPALIO! Strašan incident izazvao prekid trke! Ferštapen slavio

Autor:

Sport

29.10.2023

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasne scene.

HAOS U MEKSIKU: BOLID SE ZAPALIO! Strašan incident izazvao prekid trke! Ferštapen slavio

Foto: www.profimedia.rs

Vozač Hasa, Kevin Magnusen, doživeo je težak udes tokom trke Formule 1 na Velikoj nagradi Meksika, što je uzrokovalo da se na stazi istakne crvena zastava. Užasni trenutak se dogodio kada je Magnusen izgubio kontrolu nad svojim bolidom i snažno udario u zaštitnu ogradu. Srećom, vozač je uspeo da izađe iz bolida bez većih povreda.

Međutim, nevolje se nisu završile tu. Nakon udara, bolid se zapalio, što je izazvalo dodatnu paniku među gledaocima i ostalim vozačima. Situacija je bila toliko ozbiljna da je trka morala biti prekinuta, jer su zaštitne barijere bile ozbiljno oštećene.

Ovo nije prvi incident na trci. Pre Magnusena, Serhio Perez je takođe morao da se povuče nakon sudara sa Šarlom Leklerom u prvom krugu. 

Srećom, Magnusen i Perez prošli su bez ikakvih povreda.

Vozač Red Bula, Maks Ferštapen stigao je do ukupno 51. pobede u karijeri, čime se izjednačio sa legendarnim Alenom Prostom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading