AU, CRNA SEKO, NA ŠTA TO LIČIŠ?! Pevačica nadošla kao KVASAC, salo joj KIPTI na sve strane! (VIDEO)

Autor:

Zabava

29.10.2023

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Seka Aleksić se ponovo ugojila, pogledajte snimak na kojoj joj kipti salo!

Pevačica Seka Aleksić već godinama unazad kuburi sa kilogramima, a sudeći po snimku koji je Republika uspela da usnimi, poznata folkerka se ponovo našla u istom problemu.

Naime, Seka je pevala na jednom svadbenom veselju, a kako je na tezgu došla u uskoj, crnoj haljini na bretele, jasno se moglo videti koliko se pevačica ponovo ugojila, kao i da joj salo kipti na sve strane.

I dok je pevala svoj hit "Aspirin", Aleksićeva je njihala kukovima, ne mareći što svi oko nje snimaju svaki deo njenog tela.

Podsećanja radi, Seka Aleksić je ranije pričala o borbi sa kilogramima, kao i da je svi u njenom okruženju neretko kritikuje zbog toga, kao i činjenice da hranu - "usisava".

- O svemu tome mogu knjigu da napišem! Ja "metem", ja ne jedem! Kako je rekla Zlata Petrović, tako je nešto slično rekla malo pre Goca, ja se sa tim slažem! Kakav na jelu, takav i na delu! Meni je majka uvek govorila kako "samo usisavamo", ceo život samo jedem! Onda dođe period kada više ne mogu da se sagnem od stomaka i tada smršam po 15 kilograma - rekla je Seka u emisiji "Magazin In", te nastavila:

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, Republika

Seka Aleksić

- Baš prošlog decembra skinula sam toliko! Jedva čekam da prođe Nova godina, snimanje spotova i sve ostale obaveze! Da mogu ko čovek da se najedem! Meni ne da da jedem, ni muž, ni Stanislav, ni saradnici, ni rodbina - otkrila je pevačica tom prilikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading