LJUBITELJI F1 U TRANSU: Mihael Šumaher sve aktivniji (FOTO)

Autor:

Sport

09.10.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fanovi legendarnog Nemca oduševljeni poslednjih dana.

LJUBITELJI F1 U TRANSU: Mihael Šumaher sve aktivniji (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Mihael Šumaher

Jedan od najvećih vozača u istoriji Formule 1, Nemac Mihael Šumaher, doživeo je težak pad na skijanju u decembru 2013. godine i od tada javnost ne zna gotovo ništa o njemu.

Ono što je poznato je da je Šumi posle nekoliko meseci u bolnici prebačen na kućno lečenje i od tada informacije o njegovom stanju imaju samo članovi porodice i najbliži prijatelji.

Ipak, ono što raduje sve ljubitelje najbržeg cirkusa na svetu, zvaničan Instagram nalog Mihaela Šumahera postaje sve aktivniji, pa su tako u prethodna 24 časa izbačene čak dve objave.

Prvi je Šumi, ili ko god da vodi njegov profil, posvetio pobedi sa Velike nagrade Japana iz 2000. godine, kojom je obezbedio svoju treću od ukupno sedam osvojenih šampionskih titula.

Nedelja je bila godišnjica te trke, pa objava ima još više smisla kada se to uzme u obzir.

Druga objava je iz nešto ranije faze karijere, kada je mlađani Šumaher u bojama Benetona osvojio prve dve titule prvaka sveta.

Podsetimo, Mihael Šumaher je prilikom pada na skijanju u švajcarskim Alpima udario glavom u stenu nakon čega je stavljen u indukovanu komu više od osam meseci. Prebačen je u porodičnu kuću u Švajcarskoj u koju niko sem najbližih prijatelja i porodice, kao i specijalnog tima lekara, ne sme da uđe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading