ĆALIĆEV HET-TRIK SA KLUPE VREDAN TRI BODA: Drugo poluvreme u Bavaništu donelo nam je čak šest golova!

Autor:

Sport

09.10.2023

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva puta je stizao zaostatak tim BSK-a, ali je na kraju ipak ostao bez bodova.

ĆALIĆEV HET-TRIK SA KLUPE VREDAN TRI BODA: Drugo poluvreme u Bavaništu donelo nam je čak šest golova!

Foto: FK Voja Gačić

U okviru sedmog kola Druge južnobanatske lige (grupa Zapad) sastav BSK-a iz Bavaništa ugostio je ekipu Voje Gačić, domaćin susreta je do ovog meča osvojio četiri boda, dok su gosti bili na devet.

Bolje su ušli domaćini u meč, pritiskali su tokom uvodnih 15-tak minuta rivala, stvorili su tri izgledne prilike za pogodak, ali nisu uspeli da pošalju loptu iza leđa golmanu Krčmaru. 

Kako je vreme odmicalo, gosti su se oslobodili pritiska, i u dva navrata su imali izgledne prilike za vođstvo, ali je golman Stojiljković, baš kao i čuvar mreže Voje Gačić, bio na visini zadatka, te se na odmor otišlo bez golova. 

 

 

Odlično drugo poluvreme viđeno je na stadionu u Bavaništu gde su oba sastava ušla sa namerom da stignu do celog plena. Na isteku 52. minuta nakon kornera Janačkovića loptu u mrežu domaćina smešta Milan Kastratović, 1:0 za Voju Gačić.

Nije se dugo čekao "odgovor" domaćina, identična situacija kao kod gola gostiju, najbolje se nakon kornera snašao Miloš Antić, 1:1. Sastav Voje Gačić se nije obeshrabrio, rezervista Vlado Ćalić na isteku 68. minuta vraća prednost svom timu.

Mogao je Ćalić u nastavku da potpuno reši pitanje pobednika, ali su njegovi promašaji "naplaćeni" na drugoj strani. Kontranapad domaćina završen je pogotkom u mreži Krčmara, strelac za BSK bio je Dejan Petrov u 80. minutu. 

Poslednjih desetak minuta meča pripali su gostima, Ćalić je pogotcima u 85. i tri minuta kasnije postavio konačan rezultat na 4:2 u korist Voje Gačić. 

BSK (Bavanište) - Voja Gačić 2:4 (0:0)

BSK: Stojiljković, Da. Petrov (od 62' Trifkanović), Ivanović, Antić, Ilić, De. Petrov, Jovanović (od 53' Jelisijević), Ilić, Stojkovski (od 46' Marinkov), Grujičić, Stošić

Voja Gačić: Krčmar, Živkov (od 46' Ćalić), Obradović, Halas, Marković, Gračanin (od 78' Avramović), Nika (od 75' Stojmirov), Dukovski, Cvetković, Janačković, Kastratović 

U sledećem kolu Voja Gačić igra pred svojim navijačima protiv Starog Tamiša, dok BSK igra opet na domaćem terenu, ovoga puta protiv Jugoslavije iz Jabuke.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading