KRIZA JE PREVAZIĐENA: Sastava Ratara sa sedam golova u mreži ispratio je Rutevac sa svog terena!

Autor:

Sport

09.10.2023

17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlična partija domaćeg tima.

KRIZA JE PREVAZIĐENA: Sastava Ratara sa sedam golova u mreži ispratio je Rutevac sa svog terena!

Foto: Facebook.com

lopta

U okviru četvrtog kola Opštinske lige Aleksinac sastav Ratara iz Gornje Peščanice ugostio je ekipu Rutevca, domaćin susreta je u ovaj meč ušao sa tri osvojena boda, dok su gosti imali jedan manje.

Nije bilo prostora za kalkulacije na ovom susretu sa obe strane, otvorena, napadačka igra od prvog minuta rezultirala je sa dva pogotka već u prvih deset minuta.

Evrogol Aleksandra Stankovića doneo je vođstvo ekipi Ratara na isteku devetog minuta, ali je gotovo sa samog polaska sa centra sastav Rutevca izjednačio preko Milana Stanojevića, 1:1.

Republika

Foto: FK Ratar Gornja Peščanica

Ekipa Ratara

Konkretniji na polovini rivala bili su domaći, i do isteka pola sata igre su još dva puta zatresli mrežu rivala, Aleksandar Anđelković je u 18. minutu vratio prednost na stranu Ratara, dok je nekoliko minuta kasnije svojim drugim pogotkom na meču Stanković uvećao vođstvo svog tima, 3:1.

Do odlaska na odmor još jednom je lopta završila iza leđa golmana Rutevca, levi bek, Bojan Mihajlović je nakon tri godine u dresu Ratara upisao svoj prvenac, 4:1.

Drugo poluvreme bilo je tzv. "odrađivanje posla" od strane domaćeg sastava. Rezervista Stefan Džonić je osam minuta po ulasku u igru pogodio za 5:1. Na isteku sat vremena igre Stanković je overio svoj het-trik, dok je konačnih 7:1 postavio Nemanja Grujić.

Ratar (Gornja Peščanica) - Rutevac 7:1 (4:1)

Ratar: Mladenović, Ivanišević, Mihajlović (od 65' Jevremović), Anđelković (od 46' Džonić), Nikolić (od 55' Agatonović), Tomić, Grujić, Milanović, Stanković, I. Prokić, M. Prokić

Rutevac: Zdravković (od 65' Radovanović), Stambolić, Petrov, N. Grujić (od 65' V. Grujić), Andrjević, Antić, Živković, Stanojević, Radojković, Tomić, Mitrović

U sledećem kolu Rutevac dočekuje sastav Jedinstva iz Bobovišta, dok ekipa Ratara ide na noge OFK Slogi iz Dobrujevca.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading