I KAMEN BI ZAPLAKAO: Potresne reči Mihine supruge slamaju i najtvrđa srca!

Autor:

Sport

09.10.2023

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverica da ga nema i dalje traje.

I KAMEN BI ZAPLAKAO: Potresne reči Mihine supruge slamaju i najtvrđa srca!

Foto: Instagram.com/ariannamihajlovic

Arijana i Siniša Mihajlović

Gotovo punih deset meseci je proteklo od kako nas je napustio proslavljeni srpski fudbaler i trener Siniša Mihajlović.

Neverica da je tako nešto moglo da se dogodi i dalje traje, ali je potpuno jasno da će sećanje na populanog Mihu trajati dok je sveta i veka.

Sinišina supruga Arijana, redovno na društvenoj mreži Instagram objavljuje Mihine fotografije, podsećajući se svih zajedičkih trenutaka. Na poslednjoj objavi, uz fotografiju Siniše Mihajlovića ona je ostavila i komentar koji je potresao sve:

Ljubavi, i dalje ne mogu da verujem! Čini mi se da je nemoguće.

 

 

Nakon Arijanine objave usledio je veliki broj komentara koje su ostavili poštovaoci lika i dela slavnog sportiste u kojima se pruža podrška poroidici Siniše Mihajlovića.

Da podsetimo, Siniša Mihajlović je preminuo 16. decembra 2022. godine nakon trogodišnje borbe sa opakom bolešću. Kada je reč o sportskoj karijeri, popularni Miha je nastupao za ekipe Borova, Vojvodine, Crvene zvezde, Rome, Sampdorije, Lacija i Intera, dok je trenersku karijeru gradio u brojnim italijanskim klubovima, da bi 2018. godine kratko vreme proveo u lisabonskom sportingu, a na klupi nacionalne selekcije Srbije sedeo je maja 2012. do oktobra naredne godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading