OSOBE KOJE SE BAVE OVIM ZANIMANJIMA NAJČEŠĆE DOŽIVLJAVAJU VRHUNAC: Istraživanje pokazalo neočekivane rezultate (FOTO)

Autor:

Lifestyle

06.11.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi su bili u zabludi, verujući da su lekari na vrhu liste.

OSOBE KOJE SE BAVE OVIM ZANIMANJIMA NAJČEŠĆE DOŽIVLJAVAJU VRHUNAC: Istraživanje pokazalo neočekivane rezultate (FOTO)

Foto: shutterstock

Britanska kompanija Bed SOS sprovela je istraživanje o povezanosti profesija sa učestalošću intimnih odnosa

Rezultati su pokazali da osobe koje se bave umetnošću i dizajnom imaju najviše intimnih odnosa i da prosečno 4,4 nedeljno dožive vrhunac.

Na drugom mestu liste našli su se sportisti, koji u proseku imaju 4,2 vrhunca nedeljno. Iako možda na prvi pogled deluje iznenađujuće, bavljenje sportom podstiče lučenje endorfina, hormona sreće, koji može da poveća želju za vođenjem ljubavi.

Republika

Foto: Shutterstock

Umetnici i osobe koje se bave dizajnom doživljavaju vrhunac češće od drugih


Treću poziciju zauzeli su novinari, sa 3,9 vrhunaca nedeljno, dok su se na četvrtom mestu sa 3,7 vrhunaca nedeljno našli profesori. Uprkos tome što je ova profesija povezana sa odgovornošću i ozbiljnošću, čini se da ove osobine ne utiču na njihov libido.

Odmah iza profesora, na petom mestu na listi našli su se lekari sa 3,5 vrhunaca nedeljno. Baš kao i posao u medijima, i posao u zdravstvu je veoma zahtevan i stresan, što može da utiče na intimni život.

Za mnoge će jedan podatak iz istraživanja predstavljati iznenađenje, a reč je o pozicioniranju pravnika na listi. Oni su u proseku imali najmanje intimnih odnosa, sa 3,1 vrhuncem nedeljno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading