OD OVIH POZA U KREVETU ĆE VAM SE ZAVRTETI U GLAVI: Provereno produžavaju VRHUNAC i vraćaju pravu strast!

Autor: M.O.

Lifestyle

05.11.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako ne znate šta da više isprobate sa partnerom, evo predloga.

OD OVIH POZA U KREVETU ĆE VAM SE ZAVRTETI U GLAVI: Provereno produžavaju VRHUNAC i vraćaju pravu strast!

Foto: shutterstock

Piće koje onesposobljava odnose

Ako uživate u strastvenim trenucima u krevetu ili izvan njega i želite raznolikost u svojim intimnim trenucima, postoje mnoge različite poze koje možete isprobati.

Ove poze ne samo da će produbiti vaše se*sualno iskustvo, već i dodatno rasplamsati strasti. S obzirom na mnoge mogućnosti, možete eksperimentisati s različitim pozama, menjati brzinu, i istraživati nove načine zadovoljstva sa svojim partnerom.

Pasja poza - Klasična poza koja omogućava dublje prodiranje i omogućava vam da budete kreativni u svom pristupu. Ova poza pruža mnogo slobode za istraživanje erogenih zona.

Kolica maštu golica - Slična pasjoj pozi, ali dinamičnija. Ova poza omogućava dublju penetraciju i stimulaciju G tačke. Zahteva veštinu i gipkost.

Republika

Foto: Shutterstock

Isprobajte ovo sa partnerom još večeras

 

Misionarska poza - Klasični misionarski položaj može biti oživljen tako da se koristi jastuk ispod karlice žene. Ovo omogućava bolje uglove prodiranja i povećava trenje.

Poza lotosa - Ova poza je idealna za sporiji tempo i intimne trenutke. Pruža više trenja nego prodiranja i pomaže da se produži se*sualni odnos.

Uzajamno pipkanje - Iako nije poza, međusobna masturbacija je sjajan način za kontrolu izdržljivosti i izgradnju bliskosti sa partnerom. Možete se zabavljati gledajući jedno drugo i produžiti trenutak uzbuđenja.

Vragolasta jahačica - Ova poza omogućava ženama da budu gore, a partneru da uživa u drugačijem pogledu na akciju. Pruža stimulaciju klitorisa uz penetraciju.

Stojeći položaj - Se*s u stojećem položaju može biti uzbudljiv i dinamičan. Podiže vas iz kreveta i omogućava različite lokacije, kao što je s*ks ispred ogledala.

Sve ove poze mogu obogatiti vaš se*sualni život i omogućiti vam da istražite nove načine zadovoljstva sa svojim partnerom. Važno je komunicirati, biti otvoren za eksperimentisanje i prilagoditi se partnerovim željama kako bi postigli najbolje iskustvo zajedno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading