OKO 70 ODSTO ŽENA TVRDI DA OBOŽAVA OVO TOKOM INTIMNOG ODNOSA: To ih VINE U NEBESA, ali malo je "SRAMOTNO"

Autor:

Lifestyle

27.10.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žene u istraživanju navode da im se ovo sviđa.

OKO 70 ODSTO ŽENA TVRDI DA OBOŽAVA OVO TOKOM INTIMNOG ODNOSA: To ih VINE U NEBESA, ali malo je "SRAMOTNO"

Foto: shutterstock

Intiman odnos

Nekada ženama nije prijatno da kažu šta žele ili vole tokom intimnog odnosa. Mnogi povezuju poverenje i dužinu veze ili braka sa otvornošću u komunikaciji te misle da je to dobitna kombinacija kada želite da "vežbate" na polju intime. 

Nastranost u intimnim odnosima može se pogrešno protumačiti. Ipak, kada je reč o "sitnicama" kao što je blago vezivanje, povez preko očiju ili nešto slično tome, to možda može biti zanimljivo tokom odnosa. Bitno je da obe strane uživaju i da se zna granica.

Firma LoveHoney koja se bavi proizvodnjom igračaka za intimni odnos tvrdi da parovi upravo to i vole - nastranost. Naravno, radi se o "maloj nastranosti".

Foto: shutterstock

Šta partneri vole u intimnim odnosima

U istraživanju je učestvovalo 4.500 ljudi, a 70 odsto žena i 61 odsto muškaraca izjasnilo se da im se sviđa "nastranost u krevetu". Dr Karol Kvin, autorka knjige "Egzibicionizam za sramežljive", tvrdi da se parovima sviđa umerena nastranost jer ih ispunjava na svim nivoima.

Dr Kvin dodaje da je najbolje da pljeskate ženu po zadnjici, jer to stimuliše vaginu. Takođe, 60 odsto žena i muškaraca tvrdi da je isprobalo neki od oblika dominacije i pokoravanja, što im se dopalo. "Mens health" navodi da 60 odsto žena uživa u vezivanju i intimnim odnosima sa povezom preko očiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
bbeba

05.11.2023 01:57

Ko voli pljeskanje po zadnjici? Previse filmova gledate i mastate,pa onda preporucujete ponizavajuce ponasanje prema zenama.