AKO VAM JE INTIMNI ŽIVOT ZAMRO, OVE TRI VRUĆE PORUKE ĆE GA PODIĆI IZ PEPELA: Pošaljite ih partneru i očekujte NOĆ KOJU ĆETE OBOJE DUGO PAMTITI (FOTO)

Autor:

Lifestyle

22.10.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nevaljale poruke nisu rezervisane samo za početak veze, one mogu da vrate plamen strasti i kod parova koji su dugo zajedno.

AKO VAM JE INTIMNI ŽIVOT ZAMRO, OVE TRI VRUĆE PORUKE ĆE GA PODIĆI IZ PEPELA: Pošaljite ih partneru i očekujte NOĆ KOJU ĆETE OBOJE DUGO PAMTITI (FOTO)

Foto: Shutterstock

S vremena na vreme ljubavni parovi koje pored emocija vezuje i velika strast suočavaju se sa „osekom“ u intimnom životu. Malo je onih koji će se usuditi da zatraže pomoć stručnjaka, ali se zato stručnjaci ne ustručavaju da podele savete o tome kako da vratite stari plamen i doživite nezaboravnu noć.

Jedan od saveta koji uvek „pali“ je najava intimnom partneru da očekuje vreli susret posle napornog dana.

Stručnjak za veze Džilijan Majhil predlaže da partneru pošaljete nekoliko poruka u toku dana koje će mu probuditi interesovanje za se*s, a zbog kojih će jedva čekati da se vrati kući i završi sa vama u krevetu.

Foto: Shutterstock

Malo je potrebno da vaš intimni život ponovo bude eksplozivan kao na početku veze

 

1. „Sanjala sam te noćas, volela bih da ti pokažem koliko me uzbuđuješ kad se večeras sretnemo.“

2. „Uzbudim se čim pomislim na tebe. Šta bi želeo da radiš sa mnom večeras? Piši mi o fantaziji koju bismo mogli zajedno da isprobamo.“

3. „Znam da je pred tobom danas stresan dan. Učiniću da se osećaš bolje večeras čim se budemo sreli, jer ću da…“

Majhil tvrdi da svaka od ovih poruka golica maštu, čini da se muškarac oseti poželjno i vraća staru strast koja će pomoći da vaš intimni život ponovo bude eksplozivan kao na početku veze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading