SVAKI MUŠKARAC OVO MORA DA PROČITA: Ovo su tajne IZDRŽLJIVOSTI u krevetu, svi ste bili u ZABLUDI!

Autor: M.O.

Lifestyle

03.03.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je u suštini veoma jednostavno.

SVAKI MUŠKARAC OVO MORA DA PROČITA: Ovo su tajne IZDRŽLJIVOSTI u krevetu, svi ste bili u ZABLUDI!

Foto: shutterstock

Privlačnost para

Svaki muškarac mašta o tome da bude veoma izdržljiv u krevetu. Ipak, to nije tako čest slučaj zbog današnjeg načina života. 

Poznata zvezda filmova za odrasle, Ken Šimicu, je podelio savete

On je spavao sa preko 8.000 partnerki i više od 7.500 snimljenih filmova za odrasle, njegova izdržljivost privlače pažnju. Šimicu naglašava ključne faktore za postizanje izvanredne izdržljivosti: zdrava ishrana, dobar san i redovno vežbanje.

Republika

Foto: Shutterstock

Poslušajte ove savete, iskusnog čoveka

 

On tvrdi da mnogi muškarci oslanjaju na dodatke umesto na uravnoteženu ishranu. Njegova ishrana za poboljšanje erekcije uključuje hranu kao što su brokoli, avokado, govedina i riba.

Vežbanje je posebno bitno, posebno čučnjevi, kao i dobar san, čine ključne komponente njegove izdržljivosti u krevetu.

Naglašava važnost izbegavanja nezdravih navika poput preteranog konzumiranja alkohola, nezdrave ishrane, dugotrajnog sedenja, viška kilograma, stresa i nesanice kako biste održali aktivan i zadovoljavajući sek*ualni život.

Naša ishrana i način života igraju ključnu ulogu u našem se*sualnom zdravlju. Stručnjaci preporučuju uravnoteženu ishranu bogatu svežim voćem, povrćem, integralnim žitaricama i zdravim mastima kako bi se održala seksualna funkcija i libido.

Osim toga, redovno vežbanje, dovoljno sna i izbegavanje loših navika poput pušenja i prekomernog konzumiranja alkohola su takođe od ključnog značaja za zdrav se*sualni život.

Zapamtite, briga o svom telu i mentalnom zdravlju je osnova za zadovoljavajući seksualni život. Ulaganje u svoje zdravlje sada može imati dugoročne benefite za vaše se*sualno i opšte blagostanje.

Što znači, veoma je bitno voditi zdrav i usklađen život koliko god je to moguće, a sve ostalo, pa i sam sek*ualni život će se unormaliti i doći na željeno mesto. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading