BEOGRAĐANI POLUDELI ZA DETOKSIKACIJOM! Sokovi od voća i povrća čiste organizam

Autor:

Sport

07.11.2023

05:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očistite svoje telo i izgubite kilograme

BEOGRAĐANI POLUDELI ZA DETOKSIKACIJOM! Sokovi od voća i povrća čiste organizam

Foto: shutterstock

Mesta uzgoja kultura menjaju se sa promenom klime

Baviti se sportom veoma je važno, kako za održavanje dobre linije, ali tako i za celokupno zdravlje organizma. Međutim, pored bavljenja sportom, veoma je bitno voditi računa i o ishrani. 

U poslednje vreme veoma je popularna detoksikacija kao jedan od vidova čišćenje organizma, ali i mršavljenje. Zbog toga smo se bavili istraživanjem da utvrdimo koje su blagodeti detoksikacije za naš organizam. 

Nakon razgovora sa stručnjacima, kao i ljudima koji su isprobali detoksikaciju došli smo do saznanja da su oni veoma zadravi za ljudski organizam. Iako mnogima izgleda nestvarno da sokići koji se piju mogu da pomognu vašem telu, ali to je stvarno tačno.

Detoksikacija organizma može da traje tri dana, pet ili sedam. U tom periodu se piju samo sokovi od ceđenog voća. Može se reći da su prva dva dana najteža, jer je organizmu teško kad ostane bez hrane, a li zato posle trećeg dana se osećate mnogo bolje. 

Za samo par dana može se izgubiti i po nekoliko kilograma, a organizam je posle ovog procesa kompletno očišćen.

Takođe, želja za hranom se smanjuje, kao i želja za slatkišima. Naravno, da bi vašu figuru doveli do savršenstva nije samo dovoljno piti sokiće, već kada se završi sa detoksikacijom vodi računa o ishrani, ali i redovno vežbati. 

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

BONUS VIDEO: 

Proteklog vikenda direktor sportskog sektora FS Srbije Miroslav Tanjga bio je u radnoj poseti Italiji. Plan i program puta podrazumevao je odlazak na dve utakmice Serije A uz sastanke sa reprezentativcima Srbije. Tanjga je u subotu bio u svečanoj loži stadiona “San Siro” odakle je gledao utakmicu Milan – Udineze u kojoj su gosti odneli tri boda. Posle meča video se i sa reprezentativcem Srbije Lazarom Samardžićem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading