PRVE FOTOGRAFIJE SA MESTA STRAVIČNE EKSPLOZIJE U ZEMUNU! Ima zatrpanih ispod ruševina, spasioci u trci sa vremenom - evo šta je uzrok detonacije! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Hronika

10.11.2023

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dolaskom patrola na lice mesta, primećeno je da je polovina kuće urušena, a postoji sumnja da je jedna osoba zatrpana u ruševinama.

PRVE FOTOGRAFIJE SA MESTA STRAVIČNE EKSPLOZIJE U ZEMUNU! Ima zatrpanih ispod ruševina, spasioci u trci sa vremenom - evo šta je uzrok detonacije! (FOTO GALERIJA)

Foto: ST/D. KADIĆ

Jutros, nešto posle 05.00 časova, Ševina ulica u Zemunu postala je poprište dramatičnog događaja kada je eksplodirao stambeni objekat, ostavljajući iza sebe razoran prizor. Prema prvim informacijama, jedna žena je zadobila ozbiljne povrede glave i opekotine tokom incidenta.

Ekipa novinara Srpskog Telegrafa i portala Republika odmah je reagovala i uputila se na lice mesta kako bi pružila relevantne informacije o ovom jezivom događaju. Naime, došlo je do detonacije, plin je u pitanju, najverovatnije je prilikom kopanja za optičke kablove SBB probušena cev.

Muškarac se nalazi pod ruševinama. Aktivno se radi na njegovom spasavanju. 

Fotografije koje su zabeležene pri dolasku na mesto eksplozije pružaju uvid u razmere štete i haosa koji je nastao.

Hitna pomoć je brzo reagovala na poziv i prevezla povređenu ženu u Urgentni centar, gde se pruža neophodna medicinska pomoć. Policija je već otpočela istragu kako bi utvrdila uzrok eksplozije, dok se saobraćajna policija bavi istraživanjem okolnosti saobraćajnih nesreća u Beogradu.

Dolaskom patrola na lice mesta, primećeno je da je polovina kuće urušena, a jedna osoba zatrpana u ruševinama. Vatrogasne ekipe su odmah stupile na delo kako bi izvršile spasavanje zatrpane osobe i sprečile dalje širenje požara ili opasnih materija.

Očevici su izjavili da su čuli snažnu eksploziju koja je tresla okolinu, a dim se ubrzo pojavio iz ruševina. Lokalni stanovnici su bili zatečeni i uplašeni ovim neočekivanim incidentom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading