VATROGASCI RUKAMA KOPAJU DA DOĐU DO ZAKOPANOG MUŠKARCA! Crna sudbina ove zemunske porodice, majka umrla pre dve godine - otac živ zakopan, a ćerka posle eksplozije prevezena u bolnicu! (FOTO)

Autor:

Hronika

10.11.2023

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povređena je ćerka muškarca koji je zatrpan ispod ruševina.

VATROGASCI RUKAMA KOPAJU DA DOĐU DO ZAKOPANOG MUŠKARCA! Crna sudbina ove zemunske porodice, majka umrla pre dve godine - otac živ zakopan, a ćerka posle eksplozije prevezena u bolnicu! (FOTO)

Foto: Republika, ST/D.Kadic

Eksplozija u Zemunu

Jutros u Ševinoj ulici u Zemunu, nešto nakon 5.00 časova, mirno naselje pretvoreno je u poprište dramatičnog događaja nakon što je eksplodirao stambeni objekat, stvarajući razoran prizor i uznemirujući zajednicu. Prve informacije ukazuju na ozbiljne povrede jedne žene koja je zadobila povrede glave i opekotine tokom ovog jezivog incidenta.

Ekipa novinara Srpskog Telegrafa i portala Republika odmah se uputila na lice mesta kako bi pružila relevantne informacije. Prema najnovijim informacijama, detonacija se dogodila sinoć, a uzrok je verovatno curenje gasa prilikom kopanja za postavljanje optičkih kablova SBB-a. Muškarac se trenutno nalazi pod ruševinama, a timovi za spasavanje rade na njegovom izvlačenju iz ruševina.

Foto: ST/D. KADIĆ

 

Hitna pomoć je odmah reagovala i prevezla povređenu ženu u Urgentni centar, gde se pruža neophodna medicinska pomoć. Policija je već pokrenula istragu kako bi utvrdila uzrok eksplozije, dok se saobraćajna policija fokusira na istraživanje okolnosti saobraćajnih nesreća u Beogradu.

Povređena je ćerka muškarca koji je zatrpan ispod ruševina. Kako kažu komšije ćerka se spremala za posao kada je osetila plin, nedugo nakon toga došlo je do eksplozije. Ćerka se nalazi u bolnici u stabilnom stanju. Zakopanom muškarcu je nažalost supruga preminula pre dve godine. 

Foto: ST/D. KADIĆ

 

Ekipe na mestu eksplozije javljaju da je urušena polovina kuće, a jedna osoba je zatrpana u ruševinama. Vatrogasne ekipe, rizikujući vlastite živote, aktivno učestvuju u ručnom otkopavanju kako bi spasile zatrpanu osobu i sprečile dalje širenje opasnosti.

Očevici su opisivali snažnu eksploziju koja je potresla okolinu, praćenu dimom koji se ubrzo pojavio iz ruševina. Lokalni stanovnici su iznenađeni i prestrašeni ovim neočekivanim incidentom. Jedan od komšija, koji je bio svedok eksplozije, izjavio je: "Jutros sam čuo eksploziju, probudilo me je i vrisak. Odmah je došla hitna, kažu da je u pitanju plin."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading