LJUPČO POSLE UBISTVA POBEGAO U BEOGRAD! Otkriveno kako se kretao osumnjičeni za težak zločin u Makedoniji - IZDATA MEĐUNARODNA POTERNICA!

Autor:

Hronika

04.12.2023

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljupčo Palevski, glavni osumnjičeni za ubistvo male Vanje, pobegao je iz Severne Makedonije u Beograd, a potom u Bugarsku.

LJUPČO POSLE UBISTVA POBEGAO U BEOGRAD! Otkriveno kako se kretao osumnjičeni za težak zločin u Makedoniji - IZDATA MEĐUNARODNA POTERNICA!

Foto: Društvene mreže

Na konferenciji za medije o ubistvu maloletne Vanje Gjorčevske govorio je i glavni javni tužilac Gavril Bubevski.

- U prostorijama javnog tužilaštva troje od svih pet lica za koje postoji osnov da su izvršili ova krivično-pravna dela imamo priznanje ko je za šta bio odgovoran u zločinu - rekao je glavni javni tužilac Gavril Bubevski.

- Krivi za ovaj zločin će se kazniti najteže što mogu da se kazne u Severnoj Makedoniji - rekao je Bubevski ispred Osnovnog javnog Tužilaštva.

- Biće izdata međunarodna poternica za licem koje nije u zemlji, a koje je osumnjičeno. Motiv je koristoljublje, a zato što je ubijeno maloletno lice tražićemo najveću kaznu." On je istakao da je određen pritvor osumnjičenima od 48 sati radi obrade dokaza i obdukcije tela, nakon čega će MUP izaći sa odgovarajućim izveštajem i javno tužilaštvo otvoriti postupak, nakon čega će moći da ispričaju više detalja. Sada se vodi preliminarna istraga. Ministar je rekao da je glavni osumnjičeni sa svojim advokatom pobegao u Beograd, pa onda u Bugarsku.  Za licem koje se ne nalazi u zemlji u kojoj je podatak sporan biće raspisana i međunarodna poternica.

- Prema izjavama ostalih osumnjičenih, ističe se da je Lj.P izvršilac - rekao je ministar Spasovski. Tužilac Gavril Bubevski izjavio je da im nije jasno zašto su se, kada je motiv lični interes, osumnjičeni odlučili da likvidiraju dete.

- Prema izjavama osumnjičenih, to ćemo najbolje znati nakon materijalnih dokaza i obdukcije - rekao je Bubevski. Navodno su se uplašili da se cela javnost digla i odlučili su da likvidiraju dete.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading