PETRUŠEV OPET U CRVENO-BELOM: Centar nije uspeo u NBA, sve bliži povratku u Evropu

Autor:

Sport

17.11.2023

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od Filipa se očekuje da bude zamena za saigrača iz reprezentacije Srbije.

PETRUŠEV OPET U CRVENO-BELOM: Centar nije uspeo u NBA, sve bliži povratku u Evropu

Foto: www.profimedia.rs

Filip Petrušev nije uspeo da se nametne u NBA ligi, pa mu je sve izgledniji povratak u Evropu i to u dres omiljenih boja. Naime, pošto nije dobio veću minutažu u Filadelfiji srpski centar je trejdovan u LA Kliperse, ali se tamo nije zadržao duže od dana već je opet poslat dalje i to u Sakramento. Među Kingsima je uspeo da debituje, ali po svemu sudeći neće se naigrati u veoma jakoj konkurenciji pod košem, pa su sve glasnije spekulacije da bi mogao da se preseli u redove evroligaša.

Kako pišu grčki mediji, za Petruševa je zainteresovan Olimpijakos. Navodno, crveno-beli iz Atine, koji su sinoć savladali bivši klub našeg asa Crvenu zvezdu Meridianbet, žele da dovedu Filipa iako već imaju jednog Srbina pod samim košem Nikolu Milutinova. Naime, crveno-beli iz Pireja imaju problem sa čestim povredama Milutinova, pa su shvatili da im je potrebno još jedno rešenje na poziciji krilnog centra ili centra, a prva opcija je upravo Petrušev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading