PROŠLI PUT SFEROPULOS, SADA NEDOVIĆ! Pogledajte SRAMNU odluku sudija u Pireju! Ovo je REŠILO duel srpskog i grčkog prvaka! (FOTO)

Autor:

Sport

16.11.2023

22:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ista sudijska odluka za samo sedam dana, koja se gotovo nikada situacija ne svira.

PROŠLI PUT SFEROPULOS, SADA NEDOVIĆ! Pogledajte SRAMNU odluku sudija u Pireju! Ovo je REŠILO duel srpskog i grčkog prvaka! (FOTO)

Foto: Starsport

Crvena zvezda Meridianbet je doživela poraz u Pireju od Olimpijakosa, posle velike borbe, iako je dobrim delom susreta bila u najmanju ruku ravnopravan rival.

Istorija, međutim, nije dozvolila crveno-belima da trijumfuju, pošto im je kao i na prošlom gostovanju u Blau Grani protiv Barselone, dosuđena tehnička greška u poslednjem minutu susreta.

Tada se na tapetu našao trener srpskog prvaka Janis Sferopulos, a sada je "žrtva" bio Nemanja Nedović. Ubacio je najbolji pojedinac u redovima beogradskih crveno-belih 26 poena, ali ni to nije bilo dovoljno arbitrima da ne dosude sramnu tehničku sprskom reprezentativcu, koji je za trenutak nagazio aut liniju, dok lopta nije ubačena u polje.

Foto: printscreen/Sport klub

detalj kod tehničke greške za Nedovića

Iste sekunde, bez upozorenja, sudije su dodelile tehničku popularnom "Nedi" i poslali grčkog košarkaša na liniju za slobodna bacanja, posle čega je rešen meč.

Iako je Nedović slučajno zgazio liniju, činjenica je da se ovakve tehničke greške sviraju samo na mečevima srpskog šampiona u Evroligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading